Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

46: Raising the Stakes


Hercule huilt bij Pan en zegt dat hij haar niet had moeten trainen. Hij schreeuwt dat Goku, Super 17 moet pakken. Goku schreeuwt dat ze hem niet in Hades hadden moeten opsluiten. Dr. Myuu antwoordt dat het ook een fout was, maar dat ze Goku nu wel zullen doden. Super 17 valt aan, maar krijgt meteen een goede klap van Goku. Super 17 vliegt omhoog en doet een flitsbomaanval. Goku ontwijkt de aanval echter en slaat Super 17 in de maag. Super 17 heeft echter zijn hand te pakken en slaat Goku in elkaar. Hij zegt dat hij Goku's techniek door heeft en gooit hem weg om hem daarna in zijn rug te schieten. Dr. Myuu is tevreden. Goku snapt niet wat Super 17 bedoelt met het doorhebben van zijn techniek. Goku schiet nu op Super 17 en deze ontwijkt zijn aanval niet, waardoor Goku denkt dat Super 17 zijn aanval niet zag aankomen. Weer schiet Goku op Super 17 en deze krijgt de volle laag. Super 17 lijkt de aanvallen te absorberen en Goku snapt niet dat Super 17 niet gewond is. Dr. Myuu kan er wel om lachen. Nu vuurt Goku een Kamehameha af vlak voor de neus van Super 17, maar deze blijft staan en zuigt de aanval op. Nu slaat Super 17, Goku een paar keer en deze komt serieus in de problemen en uiteindelijk slaat Super 17 hem het water in. Goku snapt niet dat Super 17 de Kamehameha overleefde. Super 17 en Dr. Gero wachten tot Goku weer uit het water komt. Als Goku eruit komt is hij getransformeerd in SSJ4. Dr. Myuu herkent hem niet en Goku stelt zich voor als SSJ4 Goku.

Bulma en Bulla zijn bij Chi-Chi en vragen zich af waar iedereen toch is. Chi-Chi komt tevoorschijn en heeft een soort van oorlogspakje aangetrokken. Ook Videl heeft haar Great Saiyamanpak weer voor de dag gehaald en ze willen samen op pad gaan om de strijd aan te gaan met het kwaad. Bulma en Bulla gaan maar achteraan.

Goku vuurt aanvallen af op Super 17, maar deze absorbeert alles. Dr. Myuu lacht omdat hij Super 17 zo heeft ontworpen dat hij de kracht van andere aanvallen absorbeert om er zelf sterker van te worden. En het mooiste is dat Goku nog niets door heeft. Uiteindelijk valt ook het kwartje voor Goku, omdat Super 17 geen eens moeite meer doet om de aanvallen te ontwijken. Dr. Myuu ziet dat Goku het eindelijk snapt. Dan zijn Super 17 en Dr. Myuu, Goku plotseling kwijt. Super 17 lacht en Goku komt tevoorschijn en vuurt een 10-voudige Kamehameha af. Super 17 springt voor de aanval en probeert de aanval te absorberen. Dr. Myuu wordt even bang dat de kracht teveel is voor Super 17 en deze lijkt zich ook bijna op te blazen, maar toch weet hij de aanval in zich op te nemen en zijn eigen kracht te vergroten. Dr. Myuu lacht zich een ongeluk. Goku baalt enigszins omdat dit zijn sterkste aanval was. Toch denkt Goku dat Super 17 ergens een zwakke plek moet hebben.

Nu is het Super 17's beurt om op Goku te schieten. Goku is nog niet echt onder de indruk, maar binnen de kortste keren wordt hij in elkaar geslagen en moet Goku toch toegeven, dat hij te snel geoordeeld heeft. Goku wil weer een Kamehameha afvuren, maar bedenkt zich net op tijd. Hij vraagt zich af hoe hij Super 17 moet bevechten. Goku gebruikt een aantal keren teleportatie (instant transmission) maar Super 17 is hem telkens te snel af en Goku wordt neergeschoten. Super 17 legt aan Goku uit dat hij de trillingen in de atmosfeer bemerkt en daarom Goku voor kan zijn. Goku is onder de indruk. Dr. Gero heeft Super 17 onverslaanbaar gemaakt. Goku ligt op de grond te hopen dat hij naar de "andere wereld" mag, omdat het eten in Hades maar slecht is.

Samenvatting geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?