Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

47: The Greatest Surprise


Videl vliegt samen met Chi-Chi weg om de misdaad te bestrijden. Chi-Chi is bang in de lucht en vraagt aan Videl of ze wat lager kan gaan vliegen. Videl wil dit wel en vliegt met een noodgang omlaag, dit maakt Chi-Chi alleen maar banger. Achter Chi-Chi en Videl volgen Bulma en Bulla in Bulma's vliegtuigje. Bulla dacht dat Videl niet serieus was toen ze zei dat ze ging vliegen. Bulma ziet scheuren in de grond en kijkt bedenkelijk.

Dr. Myuu lacht om de verslagen Goku. Goku denkt bij zichzelf dat hij nog niet mag opgeven en als Super 17 zijn aanval eindelijk vuurt, gebruikt Goku zijn teleportatietechniek en komt zodoende achter Super 17 terecht die hij onmiddelijk beet pakt, zodat deze niets meer kan uitrichten. Dr. Myuu vindt het nog wel amusant. Goku legt aan Super 17 uit, dat op het moment dat Super 17 zijn aanval afvuurde, hij niet kon merken dat Goku zich zou verplaatsen door middel van de teleportatietechniek. Dr. Myuu snapt wat Goku wil en deze legt inderdaad uit dat hij zal proberen Super 17 te vernietigen ook al zou hem dat zijn eigen leven kosten. Super 17 wordt boos, maar krijgt zijn belager niet van zijn rug af. Goku laat nu zoveel energie vrij dat er een grote explosie ontstaat. Dr. Myuu schreeuwt hopeloos om zijn creatie. De explosie die Goku veroorzaakt, maakt Vegeta enigzins boos omdat Goku hen ook kan vernietigen.

Als de aanval voorbij is, ligt Goku weer in zijn jongetjesgedaante op de grond. Dr. Myuu vraagt zich af waar Super 17 is. Super 17 komt dan toch weer uit het water tevoorschijn en Dr. Myuu is euforisch. Super 17 complimenteert Goku met zijn actie en vuurt weer een aanval op Goku af. Dr. Myuu juicht. Echter op dat moment komt Android 18 tussen Goku en Super 17.

Goku waarschuwt Android 18, maar zij zegt dat ze haar man wil wreken. Goku begrijpt hieruit dat Krillin dood is en baalt. Android 18 roept tegen Super 17 dat ze hem niet dood maakte, omdat hij anders ook om zou komen in de explosie die de bom in haar lichaam veroorzaakt zou hebben bij haar overlijden. Goku weet dat de bom eigenlijk al verwijderd is, omdat ze dat ooit gewenst hebben. Goku snapt dat ze bluft en vindt dit wel amusant. Android 18 daagt Super 17 uit en opent zelfs een gedeelte van haar bloes om hem te wijzen waar hij maar moet mikken. Ze blijft aan het bluffen en scheldt hem uit voor lafaard.

Dr. Myuu vraagt waar Super 17 bang voor is en vindt hem een aansteller. Super 17 wordt nu boos op Dr. Myuu en vuurt zijn aanval op Dr. Myuu af en zegt dat hij geen lafaard is.

Nu begint Android 18 aanvallen op Super 17 af te vuren, maar hij absorbeert ze met gemak. Goku zegt tegen Android 18 dat ze op moet houden, maar ze antwoordt dat hij nu op zijn zwakst is. Goku begrijpt dat als Super 17 de aanvallen absorbeert, hij op dat moment geen verdediging heeft. Goku moet nu aanvallen. Goku zegt tegen Android 18 dat ze door moet gaan met schieten en ook Super 17 moedigt haar aan door te gaan. Goku vliegt omhoog en komt tevoorschijn vlak voor Super 17. Hij gebruikt zijn aanval ' ultieme drakenvuist' en vliegt met zijn vuist naar voren dwars door het lichaam van Super 17 heen. Super 17 is verbaasd. Goku draait zich om en vuurt nu een Kamehameha af en schiet Super 17 nu aan flarden. Android 18 heeft Krillin gewreekt. Goku is door zijn energie heen en stort in.

Langzamerhand komt iedereen weer tevoorschijn. Vegeta denkt bij zichzelf dat het wel lang duurde voordat Goku klaar was. Android 18 is blij dat Super 17 dood is, maar daar krijgt ze Krillin niet mee terug. Goku denkt dat het niet alleen Super 17's schuld was, maar meer van Dr. Myuu en Dr. Gero. Toch denkt Goku dat Super 17 wist dat Android 18's bom al was verwijderd. Android 18 is verbaasd en vraagt zich af waarom Super 17 dan miste. Goku legt uit dat zij toch nog broer en zus zijn. Voor Android 18 verklaart dit veel. Goku vindt het wel een mooie gedachte.

Chi-Chi en Videl komen er nu ook aan om te helpen. Goku zegt dat Android 18 en hij al met ze afgerekend hebben. Bulma komt erbij en legt uit dat de aarde vergaat. Chi-Chi stelt voor om de Dragonballs te verzamelen en alles weer terug te wensen naar normaal.. Goku vindt het fantastisch en zegt dat op die manier ook Krillin teruggewenst wordt. Android 18 is hier blij om, omdat ze het zelf niet voor wou stellen.

Als de rust is weergekeerd en alle ontsnapten van Hades weer teruggestuurd zijn, gaan Goku, Trunks, Pan en Gill weer op pad om de Dragonballs te verzamelen. Als ze alle Dragonballs weer verzameld hebben, blijken ze allemaal gebarsten te zijn. Ondanks een slecht voorgevoel, besluiten ze toch om Shenron op te roepen. Bij de eerste keer dat Goku hem aanroept, komt hij niet tevoorschijn. Bij de tweede keer gebeurt er wel iets, maar er lijkt een giftig gas uit de Dragonballs te ontsnappen.

Uiteindelijk vormt het gas een draak, maar het is niet Shenron. Het is kwaadaardig en het heeft de meest kwaadaardige energie ooit gevoeld.

Samenvatting geschreven door: Jochem Meulenbeek

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?