Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

1: The Arrival of Raditz

Diep in de ruimte vliegt een ruimteschip met als doel de aarde. Een boer die bezig is zijn kalkoenen te voeden hoort opeens een raar geluid boven hem. Hij ziet hoog in de lucht een ruimteschip dat snel nadert. Het vliegt over hem heen en stort een eindje verder neer. Hij gaat kijken en neemt voor de zekerheid maar zijn geweer mee. Als hij bij de gigantische krater is aangekomen, ziet hij het ruimteschip. De deur gaat open en Raditz komt eruit. Raditz ziet de boer en meet met zijn scouter, een apparaat dat de power levels van wezens kan meten, dat de boer een power level van 5 heeft. De boer zegt dat als Raditz nog dichter bij komt hij zal schieten. Raditz komt dichterbij. De boer schiet maar Raditz houdt het schot met zijn hand tegen. Hij gooit de kogel snoeihard terug en raakt de boer. Die kreunt van de pijn en valt op de grond. Als de scouter van Raditz een hoog power level detecteert, vliegt hij erheen en hij denkt dat het Kakarot (Goku) is.

Chi-Chi is Gohan aan het zoeken maar ze kan hem maar niet vinden. Goku ziet een boom in het bos staan en knalt die met zijn vuist omver en neemt de boom mee naar zijn huis. Thuisgekomen zegt Chi-Chi dat Gohan er niet is. Goku zegt dat hij wel zal komen. Ook zegt Chi-Chi dat Goku naar Master Roshi moet gaan en Goku gaat op Nimbus, zijn vliegende wolk, op weg.

Piccolo voelt een hoog power level naderen. Raditz voelt het power level van Piccolo en dat staat op 322. Hij vliegt erheen. Aangekomen bij Piccolo stelt hij zich even voor en hij wil gaan vechten. Hij maakt een enorme energiebal, maar net als hij hem wil afvuren geeft zijn scouter een ander nog hoger power level aan. Hij vliegt weg en hoopt dat het deze keer wel Kakarot is.

Goku hoort onderweg geschreeuw. Hij gaat erop af en het blijkt Gohan te zijn die aan een tak boven een ravijn hangt. Hij neemt Gohan mee op Nimbus en ze vervolgen hun weg. Bij Master Roshi komt net Bulma aan. Master Roshi vraagt of ze zijn bonbons mee heeft genomen. Dat heeft ze en ze geeft het. Dan komt Goku eraan met Gohan. Ze vragen van wie het kind is en Goku zegt dat het zijn kind is. En Krillin, die ook bij Master Roshi was, Bulma en Master Roshi zijn verbaasd. Bulma vraagt aan Gohan of hij net zo sterk en stoer wil worden als zijn vader. Gohan zegt dat hij graag Orthopedist wil worden. Goku vertelt dat Chi-Chi het niet goed vindt, ze vindt dat krachttraining tijdverspilling is. Master Roshi kijkt naar Gohan's staart en vraagt aan Goku of het hem wel eens opgevallen is of Gohan 's nachts wakker is. Goku zegt dat ze altijd vroeg naar bed gaan en nooit iets vreemds hebben gemerkt. Maar waarom vroeg hij dat? Master Roshi zegt dat het zomaar een vraag is. Ze zien ook dat Gohan een Dragon Ball heeft op zijn hoed.

Dan voelt Goku opeens een grote energie. Hij heeft nog nooit zoiets gevoeld en kijken in de lucht waar het vandaan komt. Dan ziet Master Roshi een schim in de lucht. Het komt snel dichterbij. Als Raditz landt is Goku klaar om te vechten. Ook nu stelt Raditz zich voor en zegt ook dat hij de broer is van Goku. Iedereen schrikt en Goku zelf ook. Hij vraagt Goku ook waarom hij hier op aarde zijn missie als Saiyan niet heeft uitgevoerd. Raditz vraagt of hij misschien een klap op zijn hoofd heeft gehad. Goku weet van niets maar Master Roshi vertelt dat hij als kleine jongen ooit een flinke hersenschudding heeft opgelopen en na die klap op zijn kop was hij een aardige jongen zoals nu. Raditz ziet bij Gohan een staart maar niet bij Goku. Hij vraagt wat er is gebeurd. Goku vertelt dat zijn staart er vroeger af is gehaald. Raditz vindt hem maar een stommeling en wil Gohan meenemen. Goku verzet zich maar moet klappen incasseren en belandt uitgevloerd in de branding. Raditz pakt Gohan. Maar wat is hij met Gohan van plan?

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?