Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

2: The World's Strongest Team

Raditz heeft nog steeds Gohan vast en als Goku hem terug wil dan moet hij een opdracht uitvoeren. Goku moet 100 van de soort van de planeet Aarde hebben geŽlimineerd. Master Roshi roept dat Goku hier niet toe in staat is en hij vindt dat Raditz op moet houden. Raditz luistert hier natuurlijk helemaal niet naar. Als Goku (door Raditz Kakarot genoemd) aan zijn zijde zal gaan vechten zullen ze tweeŽn de aarde veroveren. Gohan is bang en Goku smeekt of hij Gohan er buiten moet laten. Raditz vindt Goku maar een schijter en vindt het jammer dat hij geen echte Saiyan meer is. Hij vertrekt met Gohan.

Meteen roept Goku Nimbus. Maar Master Roshi vindt het geen goed idee dat Goku nu meteen weer achter Raditz aan gaat om met hem te vechten. Volgens Master Roshi moeten ze hem te slim af zijn. Maar Goku hoopt alleen maar dat het goed gaat met Gohan. Dan komt Goku met een goed idee, de staart van een Saiyan moet volgens hem de zwakheid zijn. Hij weet dit omdat hijzelf ook een keer aan zijn staart gepakt werd en dat onnoemlijk veel pijn doet. Maar hoe komen ze bij die staart, want Raditz laat hen natuurlijk niet zomaar in zijn buurt komen. Dan vraagt Piccolo of Goku met hem voor even vrede wil sluiten. Eerst twijfelt Goku maar later vindt hij het goed idee. Ze besluiten te gaan en Goku springt op Nimbus, en vraagt: "Kun je me wel bijhouden"? Waarop Piccolo antwoord of Goku dat wel kan. Maar Krillin vertrouwt Piccolo toch niet zo.

Bij huize Goku is Chi-Chi aan het schoonmaken. Ze ziet dat Gohan hard heeft geleerd voor Wiskunde en bedenkt zich in of hij geen geleerde kan worden.

Ondertussen is Gohan even ontsnapt aan de aandacht van Raditz en heeft hij zich verstopt achter een truck. Maar Raditz tilt de truck op en laat hem met een kleine ontploffing verdwijnen. Gohan vraagt waarom hij zo gemeen is tegen hem. Raditz' geduld is op en hij gooit Gohan in de capsule waarmee hij naar de Aarde is aangekomen. Dan gaat hij op zoek naar eten. Als hij gegeten heeft laat hij een flinke boer en gaat eens kijken wat er te doen valt. Zijn scouter begint te piepen en geeft een power level van 710 aan. Hij zoekt waar dit vandaan komt, totdat het apparaat nog een piep geeft en wijst naar het ruimteschip waar Gohan in zit. Raditz denkt dat dit onmogelijk is, het ding zal wel kapot zijn.

Maar na een tijdje gaat er weer een piep. Nu geeft de scouter twee power levels weer waaronder die van Goku (310). Ook nu denkt hij dat het apparaat wel kapot zal zijn, want hij verwacht niet dat Kakarot zo dom zal zijn om hem nu al aan te vallen. Maar toch heeft Raditz het mis. Hoog in de lucht op Nimbus komt Goku eraan met Piccolo. Raditz is verbaasd en zegt dat dit de domste zet is die hij ooit heeft gezien en maar Goku trekt zich er niets van aan en heeft zo zijn weerwoorden. Gohan hoort dit en is blij. Gohan probeert om door de ruit te breken maar dit lukt niet en hij valt terug en bezeert zich.

Goku wil vechten maar eerst doet Piccolo, behalve zijn vechtpak, alles uit. Ook Goku gooit een paar kledingstukken af. Zijn power level is nu gestegen naar 790 en hij gaat vechten. Piccolo vecht ook mee, maar Raditz is te sterk voor hun. Hij geeft paar flinke klappen, maar ook Piccolo en Goku geven niet op. Nu maakt Raditz aan allebei zijn handen een grote energiebom en vuurt die op Goku en Piccolo. Hij mist ze allebei maar toch knalt hij er nog flink op los. Hoe zal het gevecht verder gaan?

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?