Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

3: Gohan's Hidden Powers

Goku ligt gewond op de grond en probeert op te krabbelen. Piccolo's arm ligt eraf en Raditz zegt spottend: "Heeft iemand mijn arm gezien, je moet hem makkelijk kunnen vinden want hij is groen!". Krillin, Bulma en Master Roshi zijn op weg naar de plek waar de Z-Fighters aan het vechten zijn. Krillin vertrouwt Piccolo nog steeds niet, maar Bulma vindt dat ze hem wel moeten vertrouwen omdat hij zich nu toch eenmaal bij Goku heeft gevoegd. Piccolo heeft ondertussen een nieuwe aanval bedacht, hij heeft er wel even tijd voor nodig, maar ze doen het.

Goku gaat dan vechten met Raditz, maar die is te sterk. Goku houdt nog vol en slaat er op los. Dan opeens roept hij Kamehameha en zijn power level stijgt naar 950. Hij vuurt de Kamehameha af en ze kijken of hij Raditz heeft geraakt. Dit is helaas niet het geval, want hij heeft de aanval geblokkeerd. Piccolo zegt dat hij de Special Beam Cannon klaar heeft en wil deze afvuren. Opeens pakt Goku, Raditz' staart vast. Hij weet dat dat het zwakke punt is van Saiyans. Raditz schreeuwt het uit, en zegt dat hij het lef niet heeft om zijn broer te vermoorden. Hij smeekt en doet en zegt dat hij nooit iets meer zal doen als Goku hem nu los laat. Hij zegt het nog een paar keer en dan laat Goku los! Natuurlijk heeft Raditz gelogen. Hij geeft Goku een elleboogstoot en die knalt neer.

Gohan heeft dit allemaal gezien en wordt opeens boos. De capsule waarin hij zit knalt opeens elkaar. Gohan springt eruit en de scouter van Raditz meet een power level van 1330. Gohan zegt dat hij van zijn vader af moet blijven, maar Raditz begint te lachen. Gohan valt Raditz aan en Gohan raakt hem. Hij is verzwakt maar hij kan nog vechten. Zijn pak is flink ingedeukt en hij is nu boos. Piccolo heeft de Special nog steeds klaar en vuurt deze af op Raditz. Er komt een grote ontploffing en Raditz is niet te zien. Maar dan zien ze hem in de stofwolken en hij is niet aangeslagen. Piccolo is stomverbaasd en opeens pakt Goku Raditz vast. Hij vraagt of Piccolo het nog een keer kan. "Natuurlijk", zegt Piccolo en maakt hem nog een keer aan. Het duurt eventjes maar dan vuurt hij hem af. Goku weet dat hij deze keer misschien zelf ook wel sneuvelt omdat hij Raditz vast heeft.

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?