Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

4: Goku's Unusual Journey

Goku houdt Raditz vast die geen kant op kan en Piccolo is klaar om zijn schot te lossen. En dan gebeurt het. Piccolo vuurt met enorme kracht zijn schot af op de twee Saiyan broers. Het schot treft het doel genadeloos. Goku en Raditz ploffen neer en zijn beiden stervende. Raditz is verslagen, maar welke prijs betaalt Goku hiervoor? Voordat Raditz sterft vertelt Piccolo hem dat hij de verliezer is, omdat Goku toch wel teruggewenst zal worden door zijn vrienden. Hiermee onthult hij het geheim van de dragon balls aan Raditz. Maar Raditz is via een zender verbonden met de andere twee Saiyans die nog in leven zijn.

Deze horen het geheim over de dragon balls ook en zullen binnen een jaar op aarde aankomen. Nadat Raditz dit heeft gezegd tegen Piccolo sterft hij. Goku sterft ook kort daarna. Zijn vrienden, Bulma, Master Roshi en Krillin waren erbij toen hij hen verliet. Gohan, die zich inmiddels bij hen heeft gevoegd, wordt hen afgenomen door Piccolo. Piccolo is onder de indruk van Gohan's krachten en wil hem meenemen voor een speciale training, ter voorbereiding op de komst van de andere Saiyans. Het eerste deel van de training is een survival training en Piccolo laat Gohan achter in de wildernis.

Ondertussen is Goku opgevangen door Kami, de wachter van de aarde, die speciale bedoelingen met hem heeft. Hij moet een speciale training ondergaan bij King Kai in een andere dimensie zodat hij de Saiyans straks kan bestrijden wanneer deze aankomen. Hiervoor moet hij eerst een eind lopen over een bepaalde route, Snake Way genaamd, en Goku begint aan zijn reis.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?