Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

5: Gohan's Metamarphosis

Piccolo en Gohan staan op een plek met veel rotsen. Piccolo zegt dat de training begint en dat Gohan alleen maar moet zorgen dat hij in leven blijft. Hij laat Gohan achter en Gohan rent nog achter hem aan, maar tevergeefs.

Ook Goku zit niet stil. Hij is hard aan het rennen op de Snake Way. Hij komt erachter dat springen sneller gaat en besluit dus te gaan springen omdat de Snake Way toch kronkelt. Dit doet hij een tijdje maar op een gegeven moment ziet hij geen weg onder hem. Hij valt eraf en er komen een soort schimmen, die lijken op handen, uit de wolken. Ze proberen Goku te pakken, maar Goku is te sterk en slaat de schimmen van zich af. Hij springt omhoog en pakt zich aan de rand vast, maar die is hartstikke scherp en hij snijdt zich eraan. Hij springt nog een keer en hij staat gelukkig weer op de baan.

Gohan slaapt intussen in een grote grot. Maar hij heeft niet in de gaten dat dit het hol is van een grote dinosaurus. De oorspronkelijk bewoner komt dus ook even later binnen, maar merkt niks. Als het licht wordt, wordt Gohan eindelijk wakker. Hij schrikt erg van de dinosaurus en rent snel de grot uit. Maar de dino komt Gohan achterna en Gohan verzet zich. De dinosaurus probeert hem te raken met een flinke knal, maar Gohan laat zich op de een of andere manier transporteren naar een andere plek hoog op een berg. Hij kan er niet af en zal daar de nacht moeten doorbrengen.

Ondertussen moet Krillin aan Chi-Chi vertellen wat er met Gohan is gebeurd en dat is geen gemakkelijk opgave, en al helemaal niet als je Krillin bent. Hij oefent nog eens wat voor de deur van Chi-Chi's huis en opeens doet Chi-Chi de deur open. Ze wil weten waarom Krillin alleen is. Net als Krillin het wil zeggen komt Ox-King erbij staan. Hij is nogal vrolijk, zoals altijd, vraagt hoe het met Krillin is en laat hem binnen komen. Krillin eet mee maar hij heeft nog steeds niks kunnen vertellen. Dus wordt het steeds later en Krillin moet maar blijven slapen. Als hij 's morgens stiekem weg wil gaan vraagt Ox-King opeens waar hij heen wil gaan. Krillin schrikt en kijkt om. Maar Ox-King heeft een droom over zijn vroegere jaren. Krillin smeert hem en gaat naar Master Roshi's huis!

Gohan wordt weer wakker door een grote groep op bizons lijkende beesten. Hij roept naar ze maar ze rennen voorbij. En Gohan zit dus nog steeds vast op de rotspiek.

Krillin is inmiddels aangekomen bij Master Roshi's huis. Bulma vraagt wat Krillin heeft gezegd, en Krillin vertelt het hele verhaal. Bulma wordt hier nogal nijdig over en begint een beetje erg boos te worden op Krillin. Maar Master Roshi begrijpt het wel, omdat het erg moeilijk is om te vertellen. Dan vraagt Bulma of Krillin de 2 Dragon Balls wel heeft meegenomen, maar ze ziet al aan Krillin dat hij die ook is vergeten. Dan zien we Chi-Chi die woedend is op iedereen. Ze rijdt met Ox-King achter in de auto met een supersnelheid. En ze wordt alsmaar bozer.

Bulma heeft ondertussen het apparaat dat Raditz droeg gerepareerd. Ze probeert het en ziet dat Master Roshi's power level op 139 zit. Krillin vraagt of ze het ook bij hem wil doen. Uiteindelijk komt Krillin's power level op 206 uit. Master Roshi denkt dat het apparaat kapot is. Bulma richt het apparaat op de schildpad en die heeft een power level van 0,001. Dat bewijst dus wel dat de scouter werkt. Dan klopt er iemand op de deur. Het is Yajirobe en die heeft een boodschap van Kami. Hij vertelt dat ze zich moeten klaarmaken voor een training bij Kami en Yamcha moet ook mee. Daarna gaat Yajirobe weer weg. Als ze net naar binnen willen gaan, komt er een auto aan. Ze denken dat dit Yajirobe is die teruggekeerd is, maar het is Chi-Chi. Krillin wil hem smeren maar Bulma zegt dat hij het verhaal nu moeten vertellen aan Chi-Chi. Dat doen hij dus en vervolgens valt Chi-Chi flauw.

Gohan wordt 's nachts wakker door een fel licht. Hij weet eerst niet waar het vandaan komt. Dan realiseert hij zich dat de maan zoveel licht geeft. Hij kijkt ernaar en wordt er door gegrepen. Opeens scheuren zijn kleren uit en wordt zijn lichaam behaard. Hij wordt zomaar door de maan een reuzenaap. Hij vernielt alles wat hij maar ziet, rotsen en nog veel meer. En zelfs probeert hij Piccolo te raken die toe zit te kijken. Piccolo denkt even na wat hij hier tegen kan doen. Hij herinnert zich wat voor invloed de maan op Saiyans heeft. Dan wil hij de maan proberen te vernietigen. Hij stuurt een supersterke energiebal op de maan af en de maan ontploft! Gohan evolueert weer terug naar zichzelf en valt weer in slaap. Als Piccolo bij Gohan komt geeft hij Gohan nieuwe kleren, haalt Gohan's staart eraf en geeft hem een zwaard. Hij wil tenslotte wel dat Gohan blijft leven...

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?