Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

6: Gohan Makes a Friend

De zon gaat weer op, tijd voor een nieuwe dag. Gohan ligt op de grond en is ook wakker geworden door de zon en hij vraagt zich af hoe hij hier is terechtgekomen. Hij vindt zich zelf vies en wil zich gaan wassen in een plas water, maar hij heeft nog niet gezien dat hierin een enorme krokodil zwemt. Hij kijkt in het water en opeens komt de krokodil eruit. Gohan schrikt zich te pletter. Hij begint te hollen maar de krokodil komt hem achterna. Gohan pakt zijn zwaard en zegt dat hij het meent. Maar achter hem staat opeens een grote panter. Hij begint weer te rennen maar nu in de richting een nest van een reuzenvogel. De vogel pakt Gohan op en vliegt met hem weg. Er komt soort vliegende dinosaurus aan, en de vogel begint ermee te vechten. Hij laat Gohan los en Gohan valt.

Yamcha speelt honkbal. Zijn team staat achter en hebben punten nodig. De coach komt bij Yamcha en zegt dat hij eventjes een homerun moet slaan en als hij dat doet dan kan hij daarmee een extraatje verdienen. Yamcha vindt het goed voor € 20.000,- en hiermee gaat de coach akkoord. Maar net voordat Yamcha moet slaan wordt voor de 2e keer een speler van hun team geraakt door een snoeihard aangespeelde bal van de werper. De speler begint de werper uit te schelden en het loopt uit op gevechten tussen de spelers. Eerst staat Yamcha toe te kijken, maar dan vraagt hij aan Puar of hij niet misschien eventjes mee mag doen. Puar vindt het wel goed en heel Yamcha gaat meevechten. Hij slaat iedereen en ontwijkt een paar harde slagen.

Dan tikt opeens Krillin op zijn rug. Krillin vertelt over het overlijden van Goku en vraagt of hij mee loopt naar buiten. Daar ziet Yamcha Bulma en ze zijn nog boos op elkaar. Yamcha zegt dat hij maar weer gaat en dat ze hem pas mogen storen als hij mag vechten. Krillin zegt dat hij daarvoor is gekomen en dan staat Yamcha al bij de auto en vraagt of ze nog komen of niet!

Gohan heeft ondertussen een vis gevangen. Hij neemt hem mee en pakt onderweg een paar bessen. Hij ziet ook een paar appels aan een boom hangen. Hij klimt in de boom en net als hij ze heeft valt hij. Hij verzorgt zijn arm die hij heeft bezeerd met een oud middeltje. Het prikt heel erg maar het zal voor een snelle genezing van de wond zorgen. Hij gaat weer verder en in een hol aangekomen legt hij alle spullen neer. Als hij slaapt blijkt het dat het een hol is van een dinosaurus en die eet al zijn spullen op.

Als Gohan 's morgens wakker wordt, ziet hij de dino en rent de grot uit. De dinosaurus komt hem achterna, maar die valt met pijn neer. Gohan kijkt erna en ziet een flinke tak in de zij van de dinosaurus zitten. Hij zegt dat het even pijn zal doen en maar dat hij daarna weer beter zal worden. Gohan zet zich schrap en trekt met kracht de tak eruit. Nu moet hij de wond nog verzorgen. Eerst gaat hij op zoek naar eten. Als hij alles heeft geeft hij het eten en de dinosaurus heeft het in een lik op. Dan gaat hij op pad om de juiste kruiden vinden voor de wond.

Teruggekomen hoort hij een andere dinosaurus met gewonde dinosaurus vechten. Het blijkt een Tyranosaurus Rex te zijn die de gewonde dino neer slaat. Gohan pakt zijn zwaard en richt op de T-Rex. Maar die valt nu Gohan aan en de T-Rex slaat hem neer. Gohan belandt bewusteloos tussen de bosjes en de T-Rex gaat op de gewonde dinosaurus af. Als Gohan de volgende morgen weer bijkomt weet hij niet wat er verder gebeurd is. Hij kijkt om zich heen en daar ziet hij een skelet liggen van een groot beest. Hij beseft dat dit het skelet is van zijn vriend, de dinosaurus. Bedroefd gaat Gohan op pad, maar hij is door dit avontuur wel een stuk sterker geworden.

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?