Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

7: Trouble on Arlia

Gohan is lekker aan het ontbijten wanneer hij gestoord wordt door een T-Rex. Gohan is nu veel sneller dan de T-Rex en met zijn zwaard snijdt hij een stuk van zijn staart af.

De twee Saiyans maken, terwijl ze naar Aarde reizen, een tussenstop op de planeet Arlia. Op deze planeet heerst een strenge heerser. Daar houden ze gevechten die er ook in de Romeinse tijd waren, namelijk in een arena om de heerser te vermaken. Zo gaan er veel mensen dood, of doordat ze verslagen worden, of doordat ze aan een groot monster worden gevoerd.

Als de twee Saiyans, Vegeta en Nappa, op Arlia landen worden ze verwelkomd door twee bewakers. De Saiyans zijn natuurlijk veel sterker dan de twee bewakers, maar ze laten zich gevangen nemen zodat ze wat lol kunnen beleven. Als ze bij de koning aankomen worden de twee Saiyan gevangen gezet.

Ze moeten vechten tegen de kampioen. Als ze in de arena komen gaat alles voor de Arliabewoners mis. De Saiyans maken (bijna) direct de kampioen af. Dan stuurt de koning de koninklijke garde op hen af, maar die worden direct door de Saiyans verslagen. Dan wordt het enorme monster op de twee losgelaten. Na even gevochten te hebben is ook het monster dood. Dan smeekt de koning om genade, maar Saiyans staan niet bekend om hun medeleven.

De koning is verslagen en een van de bevrijde gevangene loopt naar de vrouw van de koning. Ze was ooit gedwongen de koning te dienen en de ex-gevangene is haar geliefde. Nu kan er op Arlia een nieuwe start worden gemaakt! De Saiyans waren inmiddels al vertrokken en vanuit de ruimte vernietigen ze de planeet Arlia. De Aarde is hun volgende reisdoel.

Goku heeft een lift gekregen van een schoonmaakwagen die zegt dat hij pas op een kwart is van Snake Way. Goku gaat mee en valt achterop in slaap.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?