Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

8: Home for Infinite Losers

Goku heeft een lift gekregen van iemand in een soort schoonmaakwagen, maar hij valt in zijn slaap van de wagen af en hij valt zelfs van Snake Way af. Na zijn val land hij op de grond en komt twee reuzen tegen, een rode (Mez) en een blauw reus. Zij zijn de bewakers van het fruit van King Yemma. Ze werken in het land 'waar niemand terug keert'.

Goku wil natuurlijk weer terug naar Snake Way en hij vraagt hoe hij weer op Snake Way kan komen. Maar dat willen de reuzen niet zeggen. Alleen als hij met hun een spelletje doet en wint, krijgt hij antwoord op zijn vraag. De reuzen hadden al lang geen bezoek meer gehad. Ze tossen om wie er met Goku mag 'spelen'. Wie de tos zou verliezen moet alle administratie doen.
De blauwe reus wint. Als Goku van hem zou winnen met worstelen, zal hij Goku naar Snake Way brengen. Goku wint natuurlijk.

Om terug te keren naar Snake Way gaat Goku aan de ene kant staan van een grote wip en de reus springt op de andere kant van de wip. Goku vliegt door de lucht heen, maar hij komt niet hoog genoeg om weer op Snake Way te komen. Dan wil Mez een spelletje met hem spelen. Hij rent snel weg. Als Goku hem kan pakken dan zal hij Goku via een geheime doorgang naar Snake Way brengen.

Mez kan erg hard rennen, maar Goku kan hem bijhouden. Het lukt Goku alleen niet om hem te pakken te krijgen. Als ze bij de boom met fruit voor King Yemma komen, doet Goku alsof hij het fruit wil plukken. Mez wordt kwaad want dit fruit is speciaal voor King Yemma. Als je van het fruit eet heb je drie maanden geen honger meer. Nu achtervolgt Mez Goku en zijn de rollen omgekeerd. Na een tijdje om de boom te hebben gerend springt Goku naar achter en pakt Mez. Goku heeft gewonnen!

De twee reuzen brengen Goku naar de geheime doorgang. Goku vertelt dat hij stiekem toch een stuk fruit had geplukt. Voor de ogen van de reuzen eet hij het fruit op en rent snel de trap van de geheime doorgang op. Eenmaal boven aan de trap ziet Goku een spleet licht. Hij duwt en duwt en... hij blijkt in de bureaula van King Yemma te zijn beland! Nu kan hij weer helemaal opnieuw beginnen. Hij rent weer gauw weg. Goku voelde zich licht en vol energie, wat natuurlijk door het fruit komt. Maar hij heeft kostbare tijd verloren en de tijd dringt. Straks komen de twee Saiyans!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?