Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

9: Princess Snake's Hospitality

Goku is nog steeds aan het rennen op de Snake Way. Helaas heeft hij tijd verloren, maar hij is weer bij het punt waar hij eraf viel. Dan komt de schoonmaker met zijn wagen er weer langs en die is verbaasd dat Goku nu hier is. Als Goku over de wagen heen springt kijkt de man nog eens achterom. Maar hij heeft niet in de gaten dat er een bocht aankomt. Hij schrikt als hij merkt dat hij eraf valt en dan valt hij naar beneden.

Hoog boven de aarde bij de Korin Toren zijn Chiaotzu, Tien, Krillin, Yamcha en Yajirobe opgeroepen om te gaan trainen om tegen de Saiyans te vechten. Kami zegt dat we ze kunnen verslaan als we allemaal onze eigen krachten gebruiken. Zo noemt Kami van iedereen een speciale kracht en zegt dat zelfs Yajirobe wat in zich heeft zitten wat van pas kan komen. Yajirobe zegt dat het geweldig is, het eten dan. En hij hoopt dat er nog meer goed eten te krijgen is bij Kami.

Goku blijft maar rennen op de Snake Way totdat hij een huis aan de kant ziet staan. Het verandert in een reuzenslangenkop en hij wordt erin gezogen. Hij valt uit een luik. En een vrouw slaat met een hamer op een gong en ze zegt dat iemand de prinses moet roepen. Deze wordt geroepen en vindt dat Goku wel een schattig kereltje is. Ze heeft 1000 jaar geen bezoek meer gehad en wil graag dat Goku even blijft. Goku zegt dat hij voor de training is gekomen en denkt dat Princess Snake King Kai is. De prinses loopt naar Goku toe en begint met hem te dansen. Goku is nog steeds verward en denkt dat dit een onderdeel van de training moet zijn. Maar weet niet dat Princess Snake een ander plannetje heeft, want ze wil dat Goku voorgoed blijft.

Gohan is intussen in een grot beland en heeft een vuurtje aangestoken. Hij denkt aan thuis en aan zijn moeder. Hij zou er graag heen willen maar hoe? Piccolo staat op een rots en laadt veel energie op. Opeens maakt hij een kopie van zichzelf en ze gaan vechten. Ze vechten maar door, maar op een gegeven moet Piccolo ophouden.

Goku krijgt te eten bij Princess Snake. Hij heeft al drie maanden niks gehad en heeft erg veel honger. Hij pakt alles met zijn handen en heeft alles op in enkele seconden. En zelfs de maaltijd van Princess Snake gaat naar Goku. Hij wordt moe en gaat een dutje doen. Maar eerst moet hij in bad. Hij neemt een bad van 150 graden. Als Goku weer aangekleed is wil hij weg gaan. Maar weer heeft Princess Snake een idee. Ze wil haar danseressen een dans laten doen voor Goku's familie. Goku vindt dit wel goed en dus komen er danseressen. Deze keer krijgt Goku een drankje met slaapmiddel erin. Eerst heeft het geen effect, maar dan valt hij weg. Maar na paar minuutjes dromen wordt hij weer wakker. Hij wil weg gaan, maar deze keer wordt Princess Snake gewelddadig. De illusie van het huis verdwijnt en het blijkt dat Goku in de maag van de slang zit. Goku vliegt eruit en hij is buiten. Maar Princess Snake vliegt achter Goku aan. Goku heeft een plan. Hij vliegt heen weer en als hij dat paar keer heeft gedaan zit Princess Snake in de knoop. Als Goku weg vliegt roept ze nog of Goku haar belt, maar Goku is al verdwenen aan de horizon.

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?