Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

10: Escape From Piccolo

Gohan heeft een surfplank gemaakt met wieltjes die je op het strand in de woestijn kan gebruiken. Het heeft een grote mast met een zeil eraan. Als hij er eindelijk mee begint komt er een grote vogel aan die we al eerder hadden gezien. Gohan ontwijkt hem en moet daarvoor de bosjes in. Hij surft daardoor een grot in. Aan het einde van de grot is er opeens geen grond meer en hij valt naar beneden op het strand. Een panter zit toe te kijken en Gohan zit vast in het zand. Als hij eruit is maakt hij al snel een vlot. Hij gaat hier mee naar huis. De panter wil niet dat hij weg gaat. Maar Gohan zegt dat het maar voor even is. Dan gaat hij op weg. Hij valt in slaap en hij wordt wakker door regen en onweren. Het wordt noodweer en er komen enkele tornado's aan. Zijn zeil en mast gaan kapot. Er komt een grote vloedgolf en wat dan...

We zien 2 kinderen die met een stokje in Gohan prikken. Het meisje vraagt of hij dood is en het jongetje denkt van wel. Als ze een zwaard zien liggen, lopen ze er snel heen. Ze halen het zwaard uit de houder en dan komt Gohan weer bij. Hij zegt dat het zijn zwaard is en valt weer neer. Vervolgens ontwaakt Gohan weer in een huis. Als ze elkaar voorstellen blijkt het dat het meisje Chico heet en het jongetje Rom. Ze zijn wezen en leven met andere weeskinderen in een huis.

Er komt een auto in de verte aan. Het zijn mensen van een weeshuis die graag de kinderen in hun weeshuis willen hebben, maar ze hebben gemene bedoelingen. De 3 kinderen rennen naar boven. Als ze bij een soort balkon zijn, zwaait Rom met Chico weg naar een boomhut in een boom aan de bovenkant. Hij zegt dat hij zo terug komt. Maar als zij in veiligheid zijn, zijn de bewakers al bij Gohan. Gohan springt net op tijd omhoog en belandt in de boom. Dan komt er nog een persoon, genaamd Fegaro. Hij pakt de bewakers en slaat er flink op los, en de bewakers rijden er snel vandoor. Ook de rest van de weeskinderen zijn er. Ze stellen zich allemaal voor. 's Nachts als Gohan naar buiten loopt, ziet hij Fegaro tegen een boom aan zitten. Hij vraagt waarom hij nog wakker is. Fegaro legt uit dat de bewakers van het weeshuis ook wel eens 's nachts kunnen komen. Gohan vertelt dat hij geen wees is, maar Fegaro vindt dat niet erg. Ook vertelt Gohan waar hij woont. Fegaro zegt dat hij helemaal niet ver weg is van zijn huis. En hij zal hem morgen erheen brengen. Fegaro zal wel een plan bedenken.

Die volgende ochtend is iedereen er klaar voor. En ja hoor, daar zijn weer, de bewakers van het weeshuis. Als ze eraan komen geeft Fegaro het teken, en iedereen begint te gooien met stenen. Maar dit heeft geen zin. Ze slaan Fegaro in de handboeien. Gohan pakt zijn zwaard en met een harde hak met zijn zwaard, hakt hij de handboeien doormidden. Fegaro rent naar zijn auto, maar die wil maar niet starten. Net op tijd start hij wel en Fegaro en Gohan rijden weg zonder de andere wezen. Als Fegaro bij de plek is aangekomen waar Gohan uitstapt, geeft hij Gohan opeens een knal. Hij zegt dat hij een harde jongen is, en wel ver zal komen later. Hij wenst hem geluk en rijdt weg. Gohan rent naar huis, maar als hij er is bedenkt hij zich. Als hij thuis is moet hij leren en kan hij niet vechten tegen de Saiyans. Hij rent de andere kant op en komt daar Piccolo tegen. Piccolo vraagt wat Gohan's missie is. Waarop Gohan antwoordt: "Om de aarde te beschermen tegen de Saiyans!". Zo gaat Gohan toch weer trainen.

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?