Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

11: Showdown In The Past

Gohan is aan het trainen met Piccolo en Piccolo toont geen genade door hem hard te slaan. Inmiddels zijn Yamcha, Krillin, Chiaotzu en Tien een beetje aan het oefenen, terwijl Yajirobe maar zit te eten. Wanneer Kami en Mr. Popo komen zeggen ze dat ze dezelfde training willen als Goku heeft gehad, omdat ze tot nu toe nog niks nieuws hebben geleerd. Kami zegt dat hij Goku helemaal niets geleerd heeft. Mr. Popo zegt dat je eerst jezelf en je vijand moet kennen. Yamcha zegt dat niemand hem beter kent dan hijzelf. Mr. Popo zegt dat Yamcha zwak is en dat hij dat eerst moet inzien. Ze staan perplex te kijken en volgen Mr. Popo dan naar een kamer met een soort klok erin. Hij zegt dat hier het verleden, het heden en de toekomst samenkomen. Mr. Popo laat de jongens op een cirkel staan en hun ogen sluiten.

Dan reizen ze 100 jaar terug in de tijd en belanden ze op Planet Vegeta. De planeet ziet er verlaten uit, bezaaid met dode Saiyans. Plots ziet Chiaotzu een nog levende Saiyan die hem beet pakt en keihard in een ravijn gooit. Tien is woest en valt de twee Saiyans aan. Hij slaat en hij slaat, maar ze ontwijken het gewoon. Dan pakt één van de Saiyans Tien in een houdgreep. Yamcha laadt zich snel op een vuurt een energie straal op hen af. Nadat de rook van de ontploffing is opgetrokken staan de beide Saiyans tot z'n grote schrik er nog ongedeerd. Door de ontploffing is Tien wel losgekomen en hij laadt zich op voor een grote energie straal, net als Yamcha en Krillin. Ze vuren de straal op hetzelfde moment af en er volgt een grote ontploffing die een grote krater veroorzaakt. Ze denken dat ze de twee Saiyans hebben uitgeschakeld, maar plots horen ze gelach. Uit de grond komt een hand die Krillin naar beneden sleurt een soort ondergrondse grot in. Even later zien Yamcha en Tien hem uit een ander gat door een grote energie straal omhoog geblazen worden, waarna hij door een harde elleboog weer naar beneden geramd wordt. Yamcha en Tien hebben allebei nog een truc in hun trucendoos: Yamcha bereidt zich voor op een spirit bomb en Tien de multiform. Tien maakt drie klonen van zichzelf die hij de twee Saiyans laat omsingelen. Dan vuurt Yamcha zijn spirit bomb af. De Saiyans ontwijken hem eerst, maar Yamcha laat de bom hen achtervolgen. Dan raakt de bom de twee Saiyans en een gigantisch ontploffing volgt, die een nog grotere krater veroorzaakt. Tien en Yamcha denken dat ze nu echt dood zijn, maar dan komen ze weer tevoorschijn. De twee Saiyans gaan in de aanval, maar dan worden de jongens teruggebracht naar het heden.

Daar vertelt Mr. Popo dat hun geesten droomlichamen maakten die teruggingen in de tijd. Hun echte lichamen stonden de hele tijd in het heden. Yajirobe vraagt hoe het ging en de jongens weten niks te zeggen. Kami zegt dat ze het goed hebben gedaan en dat ze dapper waren. Ze moeten echter wel hard verder trainen, want Nappa en Vegeta zijn nog twee keer zo sterk! Hij zegt dat dit hun laatste kans is om nog terug te trekken, maar stuk voor stuk doen ze mee.

De Saiyans zijn ondertussen al een aardig eindje op weg naar de aarde. Nog drie maanden en dan zijn ze er! Zal Goku op tijd bij King Kai komen en zullen de anderen sterk genoeg zijn?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?