Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

12: The End of SnakeWay

Gohan heeft een nachtmerrie. Hij droomt over wat er is gebeurd met Raditz en zijn vader. Plotseling wordt hij wakker en staat hij op. Hij ziet de maan. Hij hoort opeens iets in zijn oor 'word wakker Kakarot, vernietig, vernietig, vernietig!' Piccolo hoort wat achter zich snuiven, het is Gohan. Piccolo is verbaasd als Gohan hem zo maar aanvalt. Als Gohan weg rent splitst Piccolo zich op en zit Gohan in de val. Maar Gohan weet van geen ophouden en hij vecht er op los. Dan ziet Piccolo dat Gohan's staart weer is aangegroeid en dat de maan is teruggekomen! Hij probeert de maan nogmaals te vernietigen, maar Piccolo's straal gaat dwars door de maan heen!

Ondertussen hebben Master Roshi en de anderen alle zeven dragon balls gevonden. Nu kan Goku worden teruggewenst.

De strijd tussen Piccolo en Gohan gaat verder. Dan gebeurt het verschrikkelijkste wat Piccolo zich kan indenken, Gohan transformeert. Piccolo probeert uit alle macht het monster tegen te houden en te verslaan, maar hij is gewoon niet sterk genoeg. Dan ziet Piccolo de oorzaak van alles, het oude schip van Goku! Dat ruimteschip projecteert de maan, waardoor Gohan kon transformeren. Piccolo vernietigt het vaartuig direct. Gohan transformeert terug en de rust keert terug.

Eindelijk ziet Goku het einde van Snake Way! Het enige dat er is is een klein planeetje. Daar moet King Kai wonen. Goku vliegt er naar toe, maar als hij dichterbij komt wordt hij direct tegen de grond gedrukt. Er is op dat kleine planeetje een enorme zwaartekracht. Met veel pijn en moeite komt Goku overeind en hij loopt naar het huisje dat er staat. Goku's ogen vallen op iets anders, op een boom met fruit! Eenmaal aangekomen bij die boom probeert Goku in de boom te klimmen, maar vanwege de zwaartekracht lukt hem dat niet.

Goku hoort geluid achter zich en draait zich om. Er staat een aap achter hem. Goku denkt dat de aap King Kai is en vraagt beleefd aan de aap of hij wat fruit mag. De aap klimt in de boom en gooit een soort appel naar beneden. Vanwege de zwaartekracht vliegt de appel door de planeet heen! De aap gooit nog een appel en deze keer lukt het Goku om de appel te vangen. Goku eet het fruit op en denkt daarna met de training te beginnen. De aap loopt op een rare manier rond en Goku doet hem na. Hij maakt er zelfs aapgeluiden bij. Een blauwe man staat toe te kijken en staat heimelijk te lachen. Hij vindt Goku maar een vreemde jongen. De blauwe man is King Kai!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?