Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

14: The Legend of the Saiyans

Goku gaat verder met zijn training. Deze keer moet hij Gregory, een sprinkhaanachtig wezentje, op zijn hoofd slaan met een enorme hamer. Gregory is echt supersnel. Goku heeft daarom ook heel veel moeite om Gregory te raken. Niets blijft er heel, bomen vallen om en zelfs de auto van King Kai overleeft het niet.

Ondertussen zijn Yamcha, Tien, Krillin en Yajirobe hard aan het trainen. Ook Piccolo en Gohan zijn druk bezig met hun training.

Na een tijdje achter Gregory aan te hebben gerend legt King Kai het spel even stil, want het is lunchtijd! Tijdens het eten vertelt King Kai de geschiedenis van de Saiyans. Op een planeet leefden twee soorten mensen, de Truffles en de Saiyans. De Truffles waren zeer intelligent en hadden veel moderne spulletjes. Er was ook nog een klein ander groepje mensen, de Saiyans. Ze hadden allemaal een staart en waren eigenlijk een soort oermensen. Ze hadden heel veel vechtlust en een soort zesde zintuig voor vechten. Maar op een dag vielen de Saiyans de Truffles aan. De Truffles hadden veel technologische wapens, en die waren in principe sterk genoeg om de Saiyans tegen te houden. Maar toen gebeurde er iets wat op die planeet maar eens in de zes jaar gebeurt, het was volle maan. Alle Saiyans veranderen in grote aapachtige monsters. De Truffles werden toen snel verslagen. Maar toen de Truffles uitgeroeid waren kon er niet meer aan hun vechtbehoefte voldaan worden.

De Saiyans sloten een deal met wezens van een andere planeet. Zij waren ook technologisch vergevorderd, maar hun planeet was een puinhoop. Zij gaven aan de Saiyans allerlei technische snufjes, waaronder ruimtevaartuigjes. De Saiyans zonden een aantal baby's met zo'n vaartuig de ruimte in om een planeet voor die mensen te veroveren. Een van die baby's was Goku. De beschermheer van de planeet van de Saiyans, die een goed hart had, was het zat. Hij kon alle ellende niet meer aanzien. Daarom veroorzaakte hij een ramp. Hij haalde allerlei meteorieten naar die planeet om die te vernietigen. Zo werden bijna alle Saiyans gedood, maar vier bleven er in leven. Dat waren Goku, Raditz, Nappa en Vegeta. Na dit verhaal gaat Goku weer verder met zijn pogingen om Gregory op zijn hoofd te slaan.

Krillin, Yamcha, Tien en Yajirobe gaan naar huis. Ze hebben allemaal een nieuw level bereikt.

Goku raakt eindelijk Gregory. Dit deel van de training is over. Nu komt nog een testje. Goku en Bubbles starten tegelijk en dan moet Goku zo snel mogelijk Bubbles vangen. En het lukt! Het is zelfs een nieuw record in minder dan een seconde! Nu is Gregory aan de beurt. Dit keer lukt het Goku in ruim een seconde! Goku moet opschieten, want de Saiyans zijn al voorbij Jupiter. Ze komen over een dag aan op Aarde.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?