Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

15: A Black Day for Planet Earth

King Kai gooit de reusachtige steen razendsnel op Goku af. Goku gooit zijn Spirit Bomb en raakt. De steen spat uit elkaar en King Kai vindt het geweldig. Het zegt dat de Spirit Bomb gevormd wordt met behulp van energie uit alle levensvormen in de omgeving. Op aarde zal de Spirit Bomb daarom veel groter zijn, omdat hij nu maar op een heel klein planeetje is. King Kai geeft als advies de Spirit Bomb maar één keer te gebruiken. Goku vraagt of King Kai hem nu terug naar de aarde kan brengen. Oeps, dat is King Kai even vergeten. Goku moet nog helemaal terug over de Snake Way om de aarde te bereiken, maar nu kan hij het wel binnen 2 dagen helemaal aflopen. Maar dan is Goku wel 1 dag te laat! Eerst moet hij trouwens nog terug gewenst worden met de dragon balls. Hij legt z'n hand op de rug van King Kai en communiceert door middel van de telepathische krachten van King Kai met Master Roshi.

Bulma, Oolong en Puar horen Master Roshi praten en denken dat hij gek is. Master Roshi legt het uit, en ze pakken de dragon balls bijeen. Plots verschijnen grote zwarte wolken aan de hemel en het begint te onweren. Dan komt Shenron, de eeuwige draak van de dragon balls. Oolong wenst snel dat de draak de Saiyans doodt, zodat ze het Goku niet hoeven te laten doen. Goku kunnen ze dan over een jaar wel terugwensen. De draak zegt dat hij dat niet kan. Hij is geschapen door Kami, en diens macht is daartoe niet in staat, dus de draak ook niet. Dan wensen ze Goku terug. Bij King Kai verdwijnt het aureooltje boven het hoofd van Goku. Hij neemt afscheid van King Kai, Bubbles, en Gregory en krijgt nog wat nieuwe kleren van King Kai. Voorop staat nog het oude logo, en achterop Goku's rug staat het logo van King Kai. Snel springt Goku terug naar de Snake Way en begint aan zijn terugreis.

Inmiddels zijn de twee Saiyans onze dampkring binnengedrongen en landen ze midden in een grote stad. De Z-strijders voelen allemaal dat de twee Saiyans gearriveerd zijn. Hun ruimte capsules hebben twee grote kraters veroorzaakt, en de mensen staan zeer geschrokken te kijken. Dan komen Nappa en Vegeta uit hun schepen. Met een grote energie bom vaagt Nappa alles in de omgeving weg. Gelukkig waren de mensen gevlucht en zijn er geen gewonden. Nappa stelt voor eerst de sterkste strijder op aarde af te maken, degene die Raditz had verslagen. Hij zoekt met zijn scouter en vindt zes krachten boven de 1000! Twee daarvan zijn het sterkst en ze vliegen eropaf. Piccolo en Gohan voelen dat ze recht op hen af komen, en bereiden zich voor op het komende gevecht. O jee, de Saiyans zijn er nu echt! Zijn Gohan en Piccolo ten dode opgeschreven? En zal Goku nog op aarde komen voor het te laat is?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?