Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

16: The Battle Begins... Goku Where Are You?

Op de plaats waar Nappa de omgeving heeft opgeblazen hebben zich veel journalisten verzameld. Ze snappen niet hoe het gebeurd is en dan vertelt Yajirobe, die daar is, zijn verhaal over de Saiyans. De journalisten hebben hem er flink voor betaald. Hij zegt ook nog dat hij de leider is van een groep strijders die gaan proberen die Saiyans te doden. Piccolo voelt intussen nog een grote kracht komen. Hij snapt er niks van, wie kan dat zijn? Het blijkt Krillin te zijn. Doordat hij hard heeft getraind afgelopen jaar, is zijn power level flink gestegen.

Dan landen de Saiyans voor Piccolo, Krillin en Gohan. Ze voelen hun aura en ze zijn nog veel sterker dan ze hadden verwacht. Piccolo probeert ze weg te sturen door te bluffen dat hij ze dan geen pijn zal doen. Vegeta herkent zijn stem (had hij gehoord door de scouter van Raditz) en zegt dat Piccolo een alien is, van de planeet Namek. Piccolo staat versteld, maar weet tegelijkertijd ook dat Vegeta gelijk heeft. Vegeta vraagt waar de dragon balls zijn en ze zeggen dat ze geen idee hebben. Ze hebben net een wens gedaan en de dragon balls zijn weer over de aarde verspreid. De Saiyans geloven het niet en eisen de Dragon Balls. Piccolo zegt dat hij wel een Namek is, maar dat hij op aarde is opgegroeid. Niemand commandeert hem in zijn eigen huis!

Kami heeft vanuit zijn uitkijkpost alles gezien en zegt Mr. Popo dat hij nu snapt waarom hij altijd al bijzondere krachten heeft gehad. Kami komt van Namek en toen hij de dragon balls had gemaakt leek het of er een stukje thuis naar hem toe kwam.

Nappa meet met z'n scouter hoe hoog de power levels van Gohan, Krillin en Piccolo zijn: 1000, 1100, 1400. Hij lacht, maar Vegeta zegt dat hij niet op zijn scouter moet vertrouwen. De aardbewoners kunnen hun power level namelijk vergroten door energie te concentreren op 1 punt. Net als ze tegen Raditz, de zwakkeling, hadden gedaan. Piccolo schrikt dat hij Raditz, die ze met zoveel moeite hadden verslagen, een zwakkeling noemt. Dan stopt Nappa zes zaadjes in de grond en gooit er wat drab overheen. Uit de zaadjes komen sterke groene mannetjes: de Saibaimen. Ze omsingelen Gohan, Krillin en Piccolo en vallen aan. Gohan is bang, maar Piccolo zegt dat hij in zichzelf moet geloven. Dan komen Tien en Chiaotzu aangevlogen, en even later Yamcha. Vegeta stelt voor om zes 1-tegen-1 gevechten te houden, en de Z-strijders gaan akkoord. Tien gaat als eerste. Hoe zal deze strijd aflopen?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?