Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

17: The Saibamen Strike

De Saibaiman valt aan en Tien schiet een energiebal op hem af. De Saibaiman schiet een soort zuur uit een kier op z'n hoofd. Het mist Tien en gaat recht op Gohan af. Piccolo pakt Gohan net op tijd weg, en het zuur maakt een grote greppel in de grond. Tien rent op de Saibaiman af en geeft hem een elleboog. De Saibaiman ligt voor pampus op de grond. Hij wil weer opstaan, maar Vegeta schiet hem dood. Hij zegt dat hij toch geen nut meer had. De Saibaimen hebben elk een power level van 1200, wat ongeveer hetzelfde is als Raditz z'n power level!

Chi-Chi en Ox-King komen op bezoek bij Master Roshi. Master Roshi zegt Chi-Chi dat Gohan op het slagveld is met Piccolo. Krillin geeft zich intussen op als tweede vrijwilliger. Yamcha houdt hem tegen, want Krillin is al een keer teruggewenst met de dragon balls, en kan dan niet meer zo makkelijk teruggewenst worden. Yamcha en de tweede Saibaiman beginnen hun gevecht. Razendsnel schieten ze door de lucht. Gohan kan ze eerst niet volgen omdat ze zo snel gaan, maar na wat adviezen van Piccolo wel. De Saibaiman slingert Yamcha weg, maar deze schopt gelijk terug, maar hij mist. De Saibaimen duikt naar Yamcha, maar hij mist ook. Yamcha schiet een sterke energie straal op de Saibaiman af en die is wel raak. De Saibaiman ligt dood in een grote krater, veroorzaakt door de energiestraal. Yamcha heeft er zin in en daagt de andere vier Saibaimen tegelijkertijd uit.

De Saibaiman in de krater is echter nog niet dood en krabbelt overeind. Hij springt snel naar Yamcha die het niet in de gaten heeft. Hij klemt zich vast aan Yamcha en laadt zich op. Vervolgens blaast de Saibaiman zichzelf op en daarmee ook Yamcha. Iedereen krijgt gemengde gevoelens van verdriet en woede. Krillin vindt dat de Saibaiman vals speelde. Hij is woedend en voelt zich schuldig omdat hij Yamcha liet gaan. Nu daagt hij alle vier de Saibaimen uit. Hij laadt zich op en vuurt een gigantisch sterke energie straal af richting de Saibaimen. Deze ontwijken de straal, maar Krillin laat de straal opsplitsen. Een deel gaat richting de Saiyans en de andere vier richting de Saibaimen. Er volgt een enorme ontploffing en de Z-strijders juichen, want ze denken dat ze allemaal er geweest zijn. Plots bespringt een Saibaiman, die net op tijd in een rotsspleet kon komen, Gohan. Piccolo pakt snel de arm van de Saibaimen. Hij gooit hem in de lucht en rekent met hem af door middel van een krachtige straal.

Dan trekt de wolk op die veroorzaakt was door de ontploffing van Krillin zijn energiestraal. De Saiyans staan er nog, zonder een schrammetje! Nappa zegt tegen Vegeta dat hij het wel even opknapt. Vegeta herinnert hem eraan dat hij Piccolo in leven moet houden, zodat ze erachter kunnen komen waar de dragon balls zijn. Nappa wil eerst Krillin aanvallen, maar Piccolo springt ervoor. Hij vuurt een energie straal af maar mist. Nappa geeft hem een schop. Dan laadt hij zich op en de grond begint helemaal te trillen. Stukken rots vliegen de lucht in. Nappa is zich behoorlijk aan het opladen. Kunnen Piccolo en de anderen hem verslaan? Of komt Goku een helpende hand bieden?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?