Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

18: Nappa... The Invincible?

Goku vliegt over de Snakeway en is al voorbij het paleis van Princess Snake. Dat betekent dat hij al over de helft is. Inmiddels is Nappa bijna klaar met zichzelf op te laden. Hij ziet Chiaotzu zich ook opladen en schiet hem hard tegen een rots. Dan is Nappa klaar en kiest een slachtoffer uit: Tien. Hij valt aan en slaat met een krachtige slag de arm van Tien eraf. Hij gilt van de pijn, maar kan nog wel door gaan. Tien vliegt snel omhoog en Nappa gaat er supersnel achteraan, en schopt hem weer naar beneden. Krillin rent naar Tien om te kijken hoe het met hem gaat, maar Nappa vuurt snel een sterke energie straal naar beneden. Als de rook is opgetrokken zien ze een grote bodemloze krater, maar wat nog erger is: ze zien Chiaotzu niet meer. De straal moet hem geraakt hebben. Plots verschijnt hij achter Nappa en houdt zich snel vast aan diens rug. Nappa kan er niet bij en ramt met z'n rug tegen rotswanden aan om zo Chiaotzu te pletten. Chiaotzu laat niet los en Nappa krijgt er genoeg van. Hij vliegt hoog de lucht in. Hij wil hard naar beneden vliegen en landen op zijn rug. Chiaotzu laadt zich op en laat zichzelf ontploffen vlak voordat ze op de grond zouden komen. Nappa en Chiaotzu zijn allebei niet meer te zien, maar dan verschijnt Nappa al lachend uit de optrekkende rook! Chiaotzu's opoffering is voor niets geweest.

Tien wordt woest omdat zijn beste vriend dood is. Hij schreeuwt dat deze voor Chiaotzu is en valt als een bezetene aan. Hij slaat, maar telkens mis. Nappa geeft hem een knietje en hij valt op de grond. Hij staat echter gelijk weer op en wil weer verder gaan, maar Nappa slaat hem nog een paar keer. Piccolo zegt tegen Krillin en Gohan dat ze een verrassingsaanval moeten doen op het moment dat hij Tien aanvalt. Tien ligt op de grond en Nappa vliegt vanaf de lucht er hard op af. Piccolo en Krillin vliegen snel op Nappa af. Piccolo slaat hem richting Krillin en die weer richting Gohan die op de grond staat. Deze zou een energie straal op Nappa moeten schieten, maar hij is verstijfd van angst. Hij rent snel weg. Piccolo en Krillin zien het gebeuren en schieten nog snel een energie straal, maar Nappa ontwijkt deze.

Kami zegt tegen Mr. Popo dat Piccolo snel naar een andere dimensie zal gaan komen. Hij zal dan zelf ook naar de andere dimensie gaan. Hij zegt dat Piccolo aan het veranderen is en hij liefde in zijn hart heeft gekregen. Piccolo en Krillin besluiten de tri-vorm aanval te doen en vormen elk twee klonen van zichzelf. Met zijn zessen vallen ze Nappa aan. Mmmm... drie Piccolo's en drie Krillins... zouden die sterk genoeg zijn om Nappa te verslaan?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?