Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

20: Time's Up!

De adempauze is voorbij en de strijd om Aarde gaat verder. Piccolo, Krillin en Gohan verzinnen een list. Krillin valt aan om Nappa af te leiden, terwijl Piccolo de staart van Nappa probeert te pakken. Dan zou hij niet meer kunnen bewegen, omdat de staart van een Saiyan enorm gevoelig is. Gohan moet dan met al zijn kracht aanvallen om hem te vernietigen. Krillin valt aan. Vlak voordat hij tegen Nappa aanbotst vliegt hij omhoog. Piccolo pakt gauw Nappa's staart beet. Maar Nappa lijkt er geheel geen last van te hebben en hij raakt Piccolo keihard op zijn hoofd met zijn elleboog! De twee Saiyans hebben er hard aan gewerkt om die zwakte van hun staart te verminderen. Piccolo's krachten zijn nu weer een beetje afgezwakt.

Ondertussen komt Goku aan bij King Yemma. Vervolgens gaat hij met Kami naar zijn uitkijktoren. Goku vliegt direct weer door naar Aarde. Onderweg krijgt hij twee senzu-bonen van Korin om zijn krachten weer op te krikken. Piccolo en de andere voelen Goku al aankomen. Vegeta ziet ook met zijn scouter dat er iemand met een enorme power level onderweg naar hen is!

Vegeta geeft Nappa de opdracht om de vernietiging te versnellen. Ook Piccolo moet dood! Want als Goku komt zou het niet zo fijn zijn als de overgebleven hem gaan helpen. Nappa zegt dat ze dan de dragon balls niet zouden kunnen vinden. Vegeta heeft hiervoor al een oplossing bedacht. Er zijn nog meer dragon balls op Namek! De Nameks hebben ze gemaakt dus daar zijn er nog meer. Piccolo is dus niet meer nodig. Zal Goku op tijd aankomen om zijn vrienden te helpen en de Aarde te redden?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?