Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

21: The Return of Goku

Het komt nu op het vechten aan. Nappa valt Gohan aan, maar die doet gauw een tegenaanval. Dit maakt Nappa enorm boos, hij doet een krachtige aanval. Het is weer zo'n soort aanval met een straal die recht op Gohan afkomt. Maar Piccolo springt ervoor en vangt hem op. Piccolo had zichzelf voorgenomen om Gohan ten koste van alles te beschermen. Maar door deze actie gaat Piccolo naar de andere dimensie, en daarmee ook zijn wederhelft Kami en de door Kami gemaakte dragon balls. Er zijn nu alleen nog maar op Namek dragon balls te vinden.

Gohan voelt zich hopeloos. Piccolo is dood, Krillin ligt gevloerd op de grond en Nappa staat op het punt om Gohan met zijn voet te verpletteren. Plotseling is Gohan verdwenen en zit hij op Nimbus! Goku is terug! Goku geeft aan Krillin en aan Gohan een halve senzu-boon zodat ze weer op krachten komen. Nu is de tijd aangebroken dat Goku zich in het gevecht gaat storten.

Ondertussen is Baba naar het huis van Master Roshi gekomen om te kijken wat er aan de hand was. Ze vertelt aan de achtergebleven mensen dat Goku net is aangekomen op de plek van het gevecht. Baba wordt gelijk het huis ingesleurd omdat ze een kristallen bol heeft waarin je alles kan zien, dus ook het gevecht tussen Goku en de anderen tegen de twee Saiyans. Als Chi-Chi in de kristallen bol ziet dat Gohan nog leeft, valt ze weer flauw. Maar Master Roshi ontdekt dat Piccolo er niet meer is! En dus Kami en de dragon balls ook niet meer!

De verkenner van Vegeta meet het power level van Goku, en die is al over de 9000! Nappa en Goku gaan het gevecht met elkaar aan. Het is als snel duidelijk dat Goku even sterk of zelfs sterker is. Goku ontwijkt alle aanvallen van Nappa en op een gegeven moment slaat Goku Nappa keihard midden in zijn maag. De strijd is nog steeds bezig en Vegeta moet ook nog aan de beurt komen. Zal Goku de twee Saiyans kunnen verslaan?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?