Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

23: Goku vs. Vegeta... A Saiyan Duel!

Baba probeert haar kristallen bol weer aan de praat te krijgen, maar het lukt niet. Volgens Master Roshi kan de bol het niet aan omdat Vegeta en Goku enorm veel energie uitstralen.

Vegeta laat zich op en valt Goku aan, zodat een gedeelte van Goku's kleren wordt weggeblazen. Dan besluit Goku om de driedubbele Kaio-Ken te gebruiken. King Kai schrikt zich rot want hij had tegen Goku gezegd dat hij nooit meer dan een dubbele Kaio-Ken te doen. Bulma mat trouwens de power levels, en die van Goku was door de Kaio-Ken aanval al over de 21000! Toen ontplofte de scouter...

Vegeta krijgt een flink pak slaag van Goku. Vegeta krijgt een harde rechtse en een stomp in z'n maag. En Yajirobe kijkt verscholen vanaf een afstandje toe. Maar Vegeta laat het er niet bij zitten en het gevecht wordt harder en harder. Na eventjes gevochten te hebben besluit Vegeta om gewoon de hele Aarde op te blazen! Goku wil hier natuurlijk een stokje voor steken, en hij gebruikt weer de driedubbele Kaio-Ken. Maar deze houdt enkel de Galactic Gun van Vegeta tegen. Vegeta is stomverbaasd dat Goku's straal even sterk is als zijn Galactic Gun. En Goku doet er nog een schepje bovenop: vier keer Kaio-Ken! Het gevolg is dat Vegeta in de straal van de Kaio-Ken gevangen zit en de lucht inschiet.

Yajirobe loopt naar Goku toe en feliciteert hem met zijn overwinning en zegt dat hij Goku de hele tijd aanmoedigde, vanuit een veilige positie dan. Goku zegt echter dat het gevecht nog niet over is. Vegeta zal gauw loskomen en terugkomen om verder te vechten. En dat gebeurt ook. Yajirobe rent snel weg. Vegeta realiseert zich dat hij moest transformeren om Goku te verslaan, maar er is geen maan. Nu was de vader van Goku een wetenschapper en die bedacht een techniek waarmee je een lichtbron in de lucht kan schieten, die hetzelfde effect geeft als de maan. En die techniek beheerst Vegeta nu ook... Vegeta begint dus transformeren. Kan Goku hem verslaan als Vegeta eenmaal getransformeerd is?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?