Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

24: Vegeta... Saiyan Style!

Gohan en Krillin zien de lichtbol aan de hemel staan die Vegeta daar heeft gemaakt. Vegeta transformeert en begint op Goku in te slaan, gelukkig mis. Goku vlucht voor z'n leven en Vegeta rent achter hem aan. Vegeta probeert hem plat te stampen maar hij mist. Goku denkt ineens aan een verhaal dat grootvader Gohan eens tegen hem had gezegd, toen Goku nog een staart had. Hij had hem gezegd dat hij 's nachts tijdens volle maan binnen moest blijven, omdat er dan een reusachtig monster rond liep dat iedereen die buiten was vernietigde. Goku denkt nu dat grootvader Gohan het had over Vegeta en is boos, omdat zo'n groot monster het Vechtkunst Stadion en zijn grootvader Gohan kapot had gestampt. Goku wil een driedubbele stoot doen, en hij laadt zich op. Vegeta ziet het en slaat Goku gauw voordat hij klaar is met laden. Goku wordt weg geslingerd. Hij ligt op de grond en ziet Vegeta op hem af komen. Snel doet hij een Kaio-Ken zodat hij nog net op tijd weg is, maar Vegeta schopt hem daarna weer tegen de grond.

Goku wil een Spirit Bomb gaan doen, maar hij bedenkt zich omdat hij er niet genoeg tijd voor heeft. Dan ziet hij de zon en krijgt een idee. Hij doet een zonneflits, zodat Vegeta verblind wordt. Goku vliegt naar een wat veiligere afstand en begint zich op te laden voor de Spirit Bomb. Vegeta kan even niks zien en ondertussen neemt Goku al de energie uit de omgeving op. Als Goku klaar is kan Vegeta weer zien en voordat Goku zijn Spirit Bomb kan gooien, vuurt Vegeta een straal uit z'n bek die Goku raakt. Goku leeft nog, maar hij ligt op de grond, uitgeput. Hij heeft de Spirit Bomb laten vallen. Vegeta wil hem de grond in stampen, maar Goku is net op tijd weg. Vegeta slaat hem echter tegen een rotswand en Goku valt weer op de grond. Vegeta stapt op Goku z'n benen. Daarna wil Vegeta het gevecht beëindigen door een energiestraal naar Goku te schieten. Goku weet nog net op tijd, met zijn laatste beetje energie, een energiestraal in het oog van Vegeta te schieten. Vegeta is kwaad en pakt Goku met beide handen vast.

Gohan en Krillin komen aan vliegen en verschuilen zich eerst even achter wat rotsen. Ze zien dat Vegeta is getransformeerd en dan zien ze ook Goku. Ze willen er heen en stuiten op Yajirobe. Die zegt dat Vegeta veel te sterk voor hen is en gaat er van door, de angsthaas. Krillin heeft een idee: terwijl Gohan Vegeta afleidt hakt hij z'n staart eraf. Gohan en Krillin rennen naar hun plaats en Vegeta voelt dat er iemand in de buurt is. Het plannetje van Krillin klinkt goed, maar ja, ook al lukt het, dan verandert Vegeta weer naar zijn normale gedaante en is hij nog veel sterker dan Krillin en Gohan. Op Goku hoeven we namelijk niet meer te rekenen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?