Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

25: Stop Vegeta Now!

Vegeta is nog steeds getransformeerd. Gohan en Krillin beginnen aan hun plannetje. Gohan leidt de aandacht van Vegeta af terwijl Krillin een aanval voorbereidt. Krillin valt aan, maar Vegeta ontwijkt de aanval! Vegeta had Krillin net op tijd gehoord. Nu zit de staart van Vegeta nog steeds vast. Dan gebeurt het onverwachte, Yajirobe hakt met zijn zwaard de staart van Vegeta eraf! Vegeta wordt weer normaal en Goku is gered. Vegeta is enorm kwaad!

Gohan is het eerste doel van Vegeta. Hij gooit Gohan naast Goku neer. Goku spreekt Gohan moed in, want Gohan was nog de laatste hoop die er is. Uiteindelijk doet Gohan toch wat Goku hem vraagt. Gohan heeft er echter wel moeite mee.

Ondertussen roept Goku Krillin bij zich. Krillin moet Goku's hand beet pakken zodat Krillin dan zijn restje energie krijgt. Goku geeft de energie aan Krillin om een Spiritbom te maken. Plotseling zit er een soort elektriciteit om Krillin's hand. Nu moet Krillin er een bal van maken en dat lukt. Maar nu moet de energiebal nog op het juiste moment gegooid worden.

King Kai volgt alles op de voet. Hij geeft Krillin instructies. King Kai zegt dat je het moment moet voelen als je moet aanvallen. Ondertussen moet Gohan hard werken om aan Vegeta's aanvallen te ontsnappen. Op een ogenblik staat Vegeta met de rug naar Krillin toe. Dit is het moment! Krillin gooit de bal. Vegeta staart er ademloos naar. Hij moet snel beslissen en spring omhoog over de bal heen. De bal gaat nu recht op Gohan af!

King Kai roept tegen Goku dat hij de bal moet weerkaatsen. Maar Goku ligt gevloerd op de grond. Nu zegt Goku met zijn krachten tegen Gohan dat hij de bal moet weerkaatsen. De bal komt nog steeds recht op Gohan af. Hij houdt zijn handen naar voren. De bal weerkaatst en gaat weer recht op Vegeta af! Deze keer kan hij de bal niet meer ontwijken. Vegeta zit in de bal en vliegt weg uit het zicht van de anderen in de richting van de ruimte.

Iedereen is opgelucht en vrolijk. Maar de groep bij Master Roshi nog niet echt, want de glazen bol van Baba was uit elkaar gesprongen. Zou Vegeta nu echt verslagen zijn?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?