Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

26: The Battle Ends

Net als iedereen denkt dat Vegeta is verslagen, zien ze hem weer naar beneden vallen. Hij komt met een klap neer op de grond. Krillin gaat even kijken naar Vegeta, maar deze staat ineens weer op en geeft Krillin een klap. Vegeta gaat naar Goku en Gohan. Hij laadt zich op en hij veroorzaakt een gigantische explosie, waardoor een supergrote krater rondom hem ontstaat. Hij kijkt rond en ziet dan ergens Gohan voor pampus liggen. Krillin komt weer een beetje bij. Vegeta ziet ineens dat de staart van Gohan weer is aangegroeid en wil hem er snel afhalen. Hij laadt zich op, maar dan slaat Yajirobe hem met zijn zwaard tegen zijn rug. Vegeta valt op de grond. Yajirobe denkt dat hij gewonnen heeft, maar dan staat Vegeta weer op. Yajirobe begint gelijk te slijmen, maar Vegeta geeft hem een ram. Dan schiet hij hem tegen een rots. Hij loopt naar Yajirobe toe, die op de grond ligt.

Inmiddels is ook Gohan weer bijgekomen, en Goku zegt hem dat hij naar de lichtbal moet kijken die Vegeta daar eerder had geplaatst. Gohan kijkt en begint te veranderen. Vegeta schrikt zich lam en denkt er ineens aan dat hij de staart van Gohan nog moest verwijderen. Hij rent naar Gohan toe en probeert de staart er nog af te trekken, maar het is al te laat, Gohan is aan het transformeren. Gohan slaat Vegeta weg. Hij slaat wild om zich heen en weet niet wat hij doet. Hij pakt een reusachtig rotsblok op en wil het naar Krillin gooien. Goku en Krillin weten echter tot hem door te dringen en zeggen dat hij Vegeta moet hebben. Gohan ziet Vegeta staan en gooit het rotsblok. Vegeta kan het net ontwijken. Gohan rent achter Vegeta aan en probeert hem raak te slaan, wat niet helemaal lukt. Vegeta slaat Gohan tegen zijn hoofd en vliegt snel naar z'n staart om die eraf te halen. Gohan draait zich op tijd om en kan Vegeta nog weg slaan. Vegeta probeert hetzelfde nog een keer, maar weer mislukt het. Hij schiet veel energiestralen op Gohan af, maar dat deert hem niet. Hij rent op Vegeta af, maar Vegeta ontwijkt hem en nu lukt het hem wel om de staart eraf te schieten. Gohan valt naar beneden, maar Vegeta kan niet onder hem vandaan komen. Met een klap valt Gohan neer, met Vegeta eronder, en verandert daarna weer naar z'n normale vorm.

Vegeta is gevloerd en met zijn laatste krachten pakt hij een afstandsbediening waarmee hij zijn ruimte capsule roept. Deze komt aangevlogen en hij kruipt richting zijn schip. Krillin ziet het en het lukt hem om op te staan. Hij gaat naar Vegeta en neemt onderweg nog het zwaard van Yajirobe mee, dat op de grond ligt. Krillin wil Vegeta afmaken, maar dan smeekt Goku of hij het niet wil doen. Hij zegt dat ze zich niet moeten verlagen tot Vegeta's niveau. Krillin geeft met tegenzin toe en Vegeta vliegt er snel vandoor in zijn schip. Ze zijn opgelucht dat de strijd voorbij is, maar dan zien ze weer een schip in de lucht. Nu zijn het echter Master Roshi en de anderen. De aarde is voorlopig veilig voor de Saiyans, maar wat zal er gebeuren als Vegeta weer hersteld is? Waarschijnlijk zal hij uit zijn op wraak.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?