Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

27: A New Goal... Namek

Goku, Gohan, Krillin en Yajirobe worden in het schip gebracht. Bulma is verdrietig om Yamcha en zit een beetje te huilen. Dan komt Gohan erbij en ziet zijn moeder. Hij is blij en Krillin en Master Roshi zeggen dat hij het heel goed gedaan heeft. Goku, die achterin op een brancard ligt, bedankt Gohan voor het redden van zijn leven. Krillin zegt dat de Saiyans naar de aarde waren gekomen voor de dragon balls. Op het strijdveld had Vegeta gezegd dat de dragon balls gemaakt worden door de Nameks. Aangezien Piccolo en Kami nu naar de andere dimensie zijn gegaan, zijn de dragon balls van de aarde ook weg. We zullen dus naar Namek moeten gaan om ze terug te kunnen wensen. Bulma vraagt zich af waar Namek is. Goku vraagt met zijn geest aan King Kai of hij weet waar Namek is. King Kai zoekt het op in een boek en geeft de co÷rdinaten. Bulma schrikt want daar zouden ze duizenden jaren over doen om daar te komen. Krillin bedenkt ineens dat ze met de ruimte capsule van Nappa kunnen gaan, die is veel sneller. Hij heeft een afstandsbediening van het schip ergens gevonden.

Later zitten onze vrienden in het ziekenhuis om de wonden te laten behandelen. Goku moet nog een tijdje op bed liggen. Bulma komt binnen met de afstandsbediening en zet de tv aan. Ze zien dat het Saiyan schip naar een laboratorium is gebracht. Bulma wil met de afstandsbediening het schip laten komen, maar drukt per ongeluk op het zelfvernietigingsknopje. Het schip ontploft en Bulma en de andere wanhopen dat ze nu nooit op Namek zullen raken. Dan staat Mr. Popo ineens voor het raam, op zijn vliegende tapijt. Hij zegt dat hij misschien een geschikt ruimteschip weet.

Bulma gaat met hem mee, en ze komen in de Yanzibet hoogten waar het erg koud is. Bulma volgt Mr. Popo naar een groot ruimteschip. Mr. Popo zegt dat Kami hem 100 jaar geleden een verhaal had verteld. Kami zei dat hij als klein kind opgegroeid was in de Yanzibet hoogten, maar hoe hij daar kwam wist hij niet omdat hij zijn geheugen kwijt was. Later ontdekte hij een groot schip waarvan hij de deur kon openen met het woord 'piccolo'. 'Piccolo' betekent 'andere wereld' in de taal van de Nameks. Bulma is eerst blij, maar beseft dan dat Kami en Piccolo, de enige Nameks op aarde, allebei naar de andere dimensie zijn en dat verder niemand de Namek taal kan spreken. Maar Mr. Popo zegt dat hij een beetje Namek kan. Dat heeft hij van Kami geleerd. Hij opent de deur en met het woord 'wiccolo' laat hij het schip lanceren. Dat is mooi, er is een schip. Maar is het schip wel snel genoeg? Het is wel leuk als je een schip hebt dat Namek kan bereiken, maar het liefst moet dat ook wel iets sneller kunnen dan duizenden jaren!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?