Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

28: Journey to Namek

Het schip gaat razendsnel de lucht in en ze zijn zo bij Jupiter. Ze gaan terug naar de Aarde en de vader van Bulma repareert het oude schip nog hier en daar. Bulma belt Krillin op dat ze een schip hebben, maar eerst gelooft Krillin haar niet. Dan gaat ze met Mr. Popo naar het ziekenhuis en dan geloven ze het wel. Maar dan zegt Mr. Popo dat hij niet mee kan omdat hij hier een taak heeft. Bulma schrikt, maar dan zegt Mr. Popo tegen Bulma dat hij haar wel de Namek taal zal leren. Bulma geeft met tegenzin toe, maar ze wil wel dat er dan anderen mee gaan. Krillin zegt dat hij wel mee gaat, ook omdat hij dat een beetje verplicht is ten opzichte van de anderen, die nu in de andere dimensie zitten. Gohan wil ook wel mee. Chi-Chi wil het niet, maar Gohan zegt dat hij geen baby meer is. Bulma en Krillin stellen haar nog wat gerust.

Later staan Bulma, Krillin en Master Roshi bij Kame House, waar het schip staat. Ze hebben hun spullen meegenomen. Dan komen Ox-King, Chi-Chi, en Gohan aangevlogen. Gohan heeft van zijn moeder een belachelijk pakje aan gekregen. Dan gaan de drie avonturiers er van door. Na het vertrek gaat Bulma wat slapen, en Krillin en Gohan trainen met hun geest tegen elkaar. Gohan wint en laat dan zijn zelfgemaakte outfit zien. Het zijn net zulke kleren als Piccolo altijd aan heeft. Hij hoopt dat hij daardoor net zo goed als Piccolo wordt. Dan vallen er plots een hele zooi ruimteschepen het schip aan. Bulma schiet snel terug en schiet een aantal schepen aan flarden. Dan zien ze een groot schip recht op hen af komen. Ze proberen het schip te ontwijken, maar het andere schip doet precies hetzelfde. Wanneer ze denken dat ze gaan botsen vliegen ze door een soort spiegel heen en belanden midden in een ander schip.

Ze stappen uit en lopen wat rond. Dan zien ze een prachtig gedekte tafel met lekker eten. Ze gaan zitten en willen beginnen met eten, maar dan vliegt één van de messen tegen een knop ergens in de muur. Er valt een grote pilaar om en een koepel valt over de tafel. Gohan en Krillin konden op tijd wegkomen, maar Bulma zit eronder gevangen. Ze wordt automatisch geboeid en hoog in de lucht tegen een wand aan gedrukt. Dan komen er overal vandaan kleine mannetje met geweren die Gohan en Krillin omsingelen. Zouden deze mannetjes kwaad in de zin hebben?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?