Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

29: Friends or Foes?

De mannetjes denken dat Bulma, Krillin en Gohan handlangers zijn van Frieza. De leider van de mannetjes komt naar Gohan en Krillin toe. Gohan wordt boos en zegt dat ze Bulma los moeten maken en dat ze niks gedaan hebben. De leider van de mannetjes schiet vlak naast Gohan tegen de grond. Krillin wordt nu ook een beetje kwaad en begint zich op te laden. De mannetjes schrikken, maar de leider schiet weer een paar keer net mis. Dan komt er een klein meisje naar Krillin gerend, die hem tegen zijn been schopt. Dan wil de leider Krillin neerschieten en mikt rustig.

Plots gaat er een alarm af, want ze zijn in een meteorietenregen verzeild geraakt. Een paar mannetjes wordt de opdracht gegeven om Gohan en Krillin in de gaten te houden. Wanneer de leider verdwenen is maken Gohan en Krillin snel Bulma los en rennen naar hun schip. Dan valt er een grote ijzeren plaat naar beneden die boven op een paar mannetjes dreigt te vallen. Maar Gohan en Krillin kunnen de plaat nog net op tijd opvangen. Dan helpen ze mee om nog ergens een brandje te blussen.

Inmiddels heeft Bulma de besturing van het schip over genomen en probeert het schip veilig uit de storm te vliegen. In het begin van een gang ontstaat een ontploffing en er komt veel vuur richting de andere kant, waar een klein meisje staat. Gohan vuurt snel een energiestraal af die het vuur tegenhoud. Het is Bulma gelukt om veilig uit de storm te komen en gelijk worden onze vrienden weer onder schot gehouden. De mannetjes zeggen dat ze handlangers moeten zijn van Frieza, omdat niemand zo sterk is om zo'n grote ijzeren plaat op te vangen. Dan zegt de leider dat ze niet van Frieza kunnen zijn. Die hadden zijn planeet vernietigd en waren door en door slecht. Die zouden nooit iemand helpen. Hij overtuigt de rest dat ze niet bij Frieza horen. Krillin vraagt of die handlangers een staart hadden, want hij wil weten of het Saiyans waren. Maar de leider zegt van niet. Toen de handlangers van Frieza op hun planeet waren gekomen, zijn ze gevlucht met een schip waarvan de buitenlaag een soort spiegel is, zodat ze bijna niet te zien zijn. Dan gaan Bulma, Krillin en Gohan er weer van door.

Vegeta is inmiddels geland op de planeet van Frieza. Handlangers van Frieza stoppen hem in een herstelmachine, want hij is er slecht aan toe.

Bulma ziet Namek en ze maken een ruwe landing. Ze blijven net op een richeltje hangen, maar dan vallen ze toch naar beneden in een ravijn. Wanneer Bulma bijkomt ziet ze twee Nameks. Die knijpt haar in haar neus, omdat ze zo 'hallo' zeggen op Namek. Gohan en Krillin komen ook bij en ze gaan naar een huis van de Nameks en eten daar wat. Eén van de Nameks zegt dat ze hier komen voor de dragon balls, hij is telepathisch. Het schip van Bulma en de rest is ergens in een heel groot gebouw neer gezet en ziet er gehavend uit. Bulma ziet op de dragon radar dat er drie dragon balls dicht in de buurt liggen. Ze willen weg gaan met een voertuigje van Bulma, maar de Nameks zeggen dat ze beter met hen mee kunnen gaan omdat er veel monsters op Namek zijn. Ze gaan weg en landen bij een meer. Na een paar keer duiken heeft één van de Nameks de eerste dragon ball gevonden.

Ondertussen denkt Vegeta aan zijn strijd met Goku, en tegelijkertijd schrikt Goku wakker.

De volgende dragon ball ligt ergens in een oude ru´ne. Ze vinden een geheime trap en dalen af. Het is er donker en eng, en Bulma vindt de tweede dragon ball en de mond van een skelet in een doodskist. Snel pakt ze hem en ze gaan terug naar het schip. Welke andere uitdagingen zouden onze vrienden nog te wachten staan om de overige dragon balls te bemachtigen?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?