Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

30: Hunt for a Dragon Ball

Onze vrienden landen ergens voor de derde dragon ball. Door hun landing rolt een dragon ball uit een boom tegen een grote dinosaurus. Deze ziet hem en pakt hem op. Hij rent richting een moeras. Bulma wil erachter aan, maar de Namek houdt haar tegen. Met hun schip volgen ze de dinosaurus en zien even later een groot skelet liggen. De dino is helemaal opgelost in het moeras, waar zoutzuur in zit. De enige manier om nog bij de Dragon Ball te komen is met een speciaal uranium pak. Je hebt dan tien seconden de tijd. Gohan wil dat wel, en hij is ook de enige die er in past. Ze binden hem vast aan een uranium touw, maar die breekt als Gohan beneden de dragon ball gevonden heeft. Hij trekt aan het touw maar ziet dan dat het stuk is. Hij zwemt snel naar boven, maar met dit tempo haalt hij het niet. Zijn pak begint al wat op te lossen. Hij draait zich om naar beneden en vuurt een Kamehameha af, waardoor hij naar boven wordt geschoten. Hij is er nog net op tijd uit.

De volgende dragon ball ligt ergens in de woestijn. Plots zien ze een grote tornado en zien dat de dragon ball erin zit. Gohan vliegt er via de bovenkant in, pakt de dragon ball en vernietigd daarna de tornado met een Kamehameha.

Inmiddels komt Vegeta een beetje bij en beweegt een beetje. Op Aarde is Goku uit zijn ziekenhuisbed gevlucht en staat buiten. Hij doet zijn verband af en gaat een beetje rennen, springen en vliegen.

De vijfde dragon ball ligt ergens in een bos verderop verstopt. Ze gaan erheen en het is er donker en eng. Krillin wil een toorts maken en breekt een tak af. Plots horen ze gebrul. Krillin laat van schrik de toorts vallen en er ontstaat een klein brandje. Het bos blijkt een groep reusachtige vogels te zijn, waarvan de veren lijken op gras en bomen. Ze vliegen richting een reusachtig kasteel op een rots. Ze worden gedwongen naar beneden te springen omdat de andere vogels proberen Bulma en de vogel waar ze op zitten te pikken. Bij het kasteel aangekomen zien ze op de dragon radar dat de dragon ball hier ergens moet zijn. Ze zoeken en uiteindelijk vindt Bulma hem. Hij zit vast in de oorbel van een grote reus die daar ligt te slapen. Na een paar keer trekken krijgen ze hem los, maar de reus wordt ook wakker. Snel willen ze weg met een vliegtuigje dat in de kamer van de reus staat. Het vliegtuigje wil niet starten en Gohan en Krillin leiden de reus wat af. Krillin gooit een Destructo Disc door de reus zijn buik en Gohan vuurt een Kamehameha tegen zijn schouder. Steeds brokkelt er wat steen van de reus af, want hij is daar van gemaakt. Dan wil de reus uithalen, maar Bulma komt nog net op tijd met haar vliegtuig om Gohan en Krillin weg te halen. Ze vliegen snel naar buiten.

Vegeta is inmiddels weer helemaal genezen. De artsen maken de machine open en Vegeta staat op. Zou hij gelijk terug gaan naar de aarde om wraak te nemen?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?