Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

31: Who's Who?!

Bulma, Krillin en Gohan zitten in een ijsgrot, want daar ligt de volgende dragon ball, ingevroren in een stuk ijs. Gohan en Krillin laten het ijs smelten met een energiestraaltje. De dragon ball komt eruit en ze juichen. Maar dan stort de hele grot in elkaar en ze zakken door de grond. Twee rare wezens kijken lachend toe en zien op een radar hoe ze vallen. Bulma, Krillin en Gohan glijden heel snel naar beneden op een groot stuk ijs. Krillin stuurt bij een tweesplitsing het stuk ijs de rechterkant op door naar links een energie straal te vuren. Dan laten de wezens een reusachtige sneeuwbal achter hen aanrollen.

Ondertussen vraagt een arts aan Vegeta wat er is gebeurd op aarde. Vegeta vraagt hem waar Frieza is. De arts probeert hem tegen te houden, maar Vegeta gaat weg zonder zijn scouter.

Goku mediteert wat in een woestijn en tilt met zijn geest een piramide op. Maar dan raakt hij de controle kwijt en stort de piramide boven op hem. Hij vliegt er dwars door heen, maar dat doet hem pijn. Hij valt op de grond. Blijkbaar is hij nog niet helemaal hersteld.

Krillin kijkt naar het plafond van de grot. Er zitten allemaal grote stekels aan. Gohan en Krillin schieten ze eraf, in de hoop dat de sneeuwbal doordoor afremt. Maar de sneeuwbal rolt vrolijk verder en de stekels plakken vast aan de sneeuwbal, waardoor deze nog gevaarlijker wordt. Dan ziet Bulma een uitgang, maar het blijkt een ravijn te zijn. Het lukt ze om nog net om op een richeltje te blijven staan. De sneeuwbal stort naar beneden. Ze moeten nu nog éé dragon ball die in een gebouw in een groot meer ligt. Ze gaan erheen. Krillin ziet onderweg een voetspoor van de grote dinosaurus die ze eerder tegenkwamen en die in het moeras gevallen was. Hij vindt het vreemd, maar gaat toch verder. Gohan kan zich ineens niet bewegen en wordt omhoog geduwd. Krillin kijkt en dan wordt Bulma plots vastgepakt door de twee Nameks.

Ondertussen zijn Chi-Chi en Master Roshi gaan zoeken naar Goku. Ze hebben hem gevonden en brengen hem terug naar het ziekenhuis.

Vegeta wil naar de aarde om dit keer niet verslagen te worden, maar hij wil eerst nog even naar Namek voor de dragon balls. Hij komt Kuwi tegen, een onderdaan van Frieza, en die lacht hem uit. Hij zegt dat het stom is om Frieza tegen te spreken. Frieza is oppermachtig. Hij zegt dat Frieza op weg naar Namek is. Vegeta schrikt en beseft dat hij gehoord moet hebben wat Raditz had gezegd via zijn scouter. Vegeta moet snel weg naar Namek voordat Frieza alle dragon balls heeft gevonden. Hij pakt zijn scouter en vliegt weg.

De twee Nameks laten aan Bulma, Krillin en Gohan hun ware gedaante zien. Ze veranderen in twee rare roze monsters. De hele planeet verandert in een kale planeet met kraters. Krillin snapt nu dat het allemaal een illusie is geweest, en dat er helemaal geen dragon balls en mooie omgevingen zijn geweest. Gohan zit vast in de tentakels van vleesetende watermonsters. Krillin wil Gohan gaan redden, maar wordt ook vastgepakt door een paar tentakels. Die watermonsters zien er hongerig uit. Zullen Gohan en Krillin hun hoofdmenu worden?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?