Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

32: Touchdown on Namek

Bulma ligt op de grond en komt bij. Ze schrikt en ziet de twee monsters. Ze vraagt wat ze op Namek doen, en ze zeggen dat ze helemaal niet op Namek zijn. Ze waren hier een hele tijd geleden neergestort met hun ruimteschip. Ze konden niet meer weg, maar toen kwamen Bulma, Krillin en Gohan. Toen de twee monsters ze zagen wilden ze ze eerst gelijk uitschakelen, maar dachten er toen aan dat ze met hun schip eindelijk van deze planeet af konden komen. Ze hadden Bulma's gedachten gelezen en wisten zo het hele verhaal over Namek en de dragon balls.

Nu is de sterrenwind gunstig en kunnen de twee monsters ontsnappen met het schip. Eén van de monsters pakt met zijn tong de dragon radar uit de zak van Bulma. Ze gaan naar het schip toe, maar ze krijgen hem niet open. Inmiddels wordt Krillin onder water getrokken en even later Gohan ook. Heel even laten een paar tentakels Gohan los, zodat deze een arm vrij heeft. Hij vuurt een energiestraal op de watermonsters af en hij gaat richting Krillin. De tentakels van de watermonsters raken een beetje in de knoop en ook Krillin komt wat los. Krillin en Gohan pakken elkaars hand en schiet in het rond zodat er een draaikolk ontstaat.

De monsters krijgen nog steeds het schip niet open, en besluiten Bulma er bij te halen. Ze dwingen haar het schip te openen en ze willen net het schip binnen gaan, als Gohan en Krillin opeens bij het schip staan. Ze schoppen de twee monsters op de grond en gaan er gauw van door. Ze halen het net en komen buiten de sterrenwinden, op weg naar het echte Namek.

Een tijdje later komen ze aan bij Namek en ze landen. Bulma wil eerst gaan kijken hoe groot de zwaartekracht is en of er giftige gassen in de lucht zitten, en ziet dan plots door een raampje Gohan en Krillin al buiten staan. Ze schrikt, maar er is niets om zich zorgen over te maken. Alhoewel... Gohan voelt een grote kracht. Dan zien ze in de verte een Saiyan ruimte capsule landen. Het is Vegeta, die de dragon balls eerder wil bemachtigen dan Frieza, zodat hij onsterfelijkheid kan wensen. Daarna wil hij Frieza straffen. Hij ziet met zijn scouter dat Frieza, Dodoria en Zarbon mee heeft genomen, twee behoorlijk sterke vechters.

Bulma neemt contact op met Master Roshi en vertelt dat ze zijn geland en over de aanwezigheid van Vegeta. Dan landt er plots nog een ruimte capsule! De handlangers van Frieza hebben inmiddels weer een dragon ball gevonden en behandelen de Nameks niet bepaald zachtzinnig. Twee ruimte capsules zijn gearriveerd op Namek... betekent dat dat er twee Saiyans zijn geland? Dat zou niet zo best zijn!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?