Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

33: Face Off on Namek

Bulma, Krillin en Gohan zijn een beetje van hun stuk gebracht door hun ontdekking dat Vegeta ook naar Namek is gekomen en nog iemand anders in een Saiyan ruimteschip. Ondertussen heeft Frieza al vier dragon balls verzameld. Hij heeft ook gemerkt dat Vegeta naar Namek is gekomen en heeft er een van zijn onderdanen, Kuwi, op afgestuurd. Zarbon heeft twee mannen naar de plek gestuurd waar ze met hun scouter twee krachtbonnen hadden waargenomen, Krillin en Gohan dus.

Bulma en Krillin willen erg graag vertrekken. Gohan wil echter blijven anders worden de dragon balls door Vegeta ingepikt. Bulma geeft Gohan gelijk. Krillin stribbelt nog even tegen, maar hij heeft geen keuze. Niet lang daarna komen er twee mannen op hun af. Ze hebben Saiyanpakken aan, maar het zijn geen Saiyans. Het zijn de mannen die Frieza op hen af heeft gestuurd. Krillin en Gohan besluiten om eerst hun power level laag te houden, en dan snel te verhogen en te aanvallen. De mannen hebben niets door. Ze vernielen eerst de ruit van het schip waarmee Bulma en de anderen naar Namek waren gekomen. Op dat moment vallen Gohan en Krillin aan en de twee mannen hebben geen schijn van kans.

Ondertussen heeft Kuwi Vegeta gevonden en hij lacht Vegeta uit. Hij denkt dat Vegeta geen schijn van kans tegen hem zal hebben vanwege zijn lage power level. Maar Vegeta heeft op Aarde een paar nieuwe technieken geleerd, waaronder de techniek om je power level laag te houden. Vegeta begint zich op te laden en als hij klaar is is zijn power level 24000! Na een kort gevecht probeert Kuwi Vegeta op andere gedachten te brengen door een stukje Saiyan historie te vertellen in ruil voor de belofte dat Vegeta hem niet zal doden. Maar als Kuwi klaar is met zijn verhaal, doodt Vegeta hem alsnog.

Vegeta heeft nu een plannetje bedacht, want Frieza is op dit moment te sterk voor hem. Hij hoeft maar een dragon ball te vinden om te voorkomen dat Frieza ze allemaal vindt en de rest steelt hij later van Frieza. Frieza vertrekt ondertussen naar een ander groepje Nameks om daar een dragon ball te bemachtigen. Bulma, Gohan en Krillin hebben ondertussen ook een schuilplaats gezocht in een grot. Maar Frieza en zijn dienaren komen er aan gevlogen. Zullen ze gezien worden door Frieza?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?