Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

34: The Ruthless Frieza

Bulma, Gohan en Krillin zitten in angst omdat Frieza en z'n mannen komen aangevlogen. Maar ze worden niet opgemerkt en de mannen vliegen hen voorbij. Krillin en Gohan zien wel dat die mannen vier dragon balls bij zich hebben. Voor de zekerheid kijkt Bulma op de dragonradar, en ja hoor, ze hadden er al vier gevonden. En nu gingen ze recht af op nog een dragon ball op de plek waar Krillin eerder een kamp had opgericht. Krillin en Gohan besluiten een kijkje te gaan nemen.

Terwijl Gohan en Krillin weg zijn neemt Bulma contact op met Master Roshi, en ze vertelt wat er is gebeurd. Roshi schrikt van het verhaal dat hij hoort en hij gaat het gelijk doorgeven aan Goku, die nog steeds in het ziekenhuis ligt. Nadat Master Roshi alles heeft verteld komt Yajirobe aan met een zakje senzu-bonen van Korin. Hier is Goku erg blij mee. Hij neemt een senzu-boon en hij kan meteen zijn gips kapot maken en z'n kleren aandoen die hij van King Kai had gekregen.

Goku springt uit het raam, roept Nimbus en vliegt daarna naar Dr. Brief's huis, omdat Dr. Brief het schip waarmee Goku naar de Aarde was gekomen heeft aangepast zodat Goku in zes dagen op Namek kan zijn. Chi-Chi ziet hem wegvliegen en is hier niet echt blij mee, maar ze kan Goku niet meer tegenhouden. Het schip is enorm en het heeft zelfs een badkamer, een keuken, trainingsspullen en zelfs een machine waarmee je de zwaartekracht kan verhogen. Goku vraagt waarom het schip nog niet klaar is. Dr. Brief zegt dat cappuccinomaker nog niet is ge´nstalleerd. Dit vindt Goku totaal onbelangrijk en hij vertrekt direct. Goku is onderweg naar Namek!

Krillin en Gohan zijn bij het kamp waar Frieza en z'n mannen zijn en kijken toe vanaf een berg. Ze worden bijna door Dodoria gezien. Ze zien ook voor het eerst andere Nameks. Frieza bedreigt de Nameks en dwingt hen zo om de plek van de dragon ball te verraden. Gohan en Krillin vinden het vreselijk omdat ze alleen maar kunnen toekijken. Zal Goku op tijd komen om Namek te redden?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?