Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

36: Escape from Dodoria

Een van de Nameks valt Dodoria aan, maar die loopt er zelfs nog geen schrammetje van op. Dodoria vermoordt vervolgens de Namek. De oude Namek wordt gedwongen om de dragon ball die hij bewaart af te geven. Hij heeft geen andere keus dan hem te geven. Frieza beveelt hem ook om te vertellen waar de andere Nameks en de resterende dragon balls zijn, maar dat weigert de oude Namek. Zarbon zegt tegen Frieza dat het niet uitmaakt, want ook zonder scouter vinden ze de andere Nameks toch wel. Dan zegt Frieza tegen de oude Namek dat hij terug zal komen omdat de Namek onbeschoft tegen hem is geweest. Dit maakt de oude Namek zo boos dat hij aanvalt, maar dat bekoopt hij met zijn eigen leven.

Gohan en Krillin kijken toe en maken zich behoorlijk kwaad. Ze worden nog kwader als ze merken dat het nog niet over is, want er zijn nog twee kleine Nameks. Dodoria loopt op een van de twee Namekjes af, en hij wil hen ook vermoorden. Op dat moment kan Gohan zich niet meer inhouden en hij vliegt erop af. Hij geeft Dodoria een keiharde trap in zijn gezicht, zodat Dodoria een eind verderop belandt. Krillin komt nu ook tevoorschijn, grijpt een van de twee kleine Nameks, genaamd Dende, mee en vliegt er samen met Gohan vandoor.

Gohan en Krillin vliegen zo hard ze kunnen, maar Dodoria zit op hun hielen. Door een actie van Dodoria laat Krillin Dende vallen. Krillin probeert Dende achterna te gaan, maar Dodoria heeft hem bij zijn voet beet. Maar Krillin komt los en gaat achter Dende aan, maar die wordt al opgevangen door Gohan. Dan besluit Krillin dat hij Dodoria probeert te stoppen, terwijl Gohan dan verder vliegt. Krillin gebruikt zijn zonneflits-aanval om Dodoria tijdelijk te verblinden en ze verstoppen zich. Maar Dodoria vindt hen uiteindelijk toch weer een schiet een enorme vuurbal af. Dodoria denkt nu dat de aardlingen en de Namek dood zijn, maar ze zijn op het nippertje ontsnapt. Dodoria heeft niks door en vliegt weg. Dende besluit dat hij nog maar even bij Gohan en Krillin blijft voor de veiligheid.

Ondertussen vliegt Goku nog steeds naar Namek en hij traint hard op twintig maal de normale zwaartekracht. Maar ook een held moet zo af en toe even rusten en eten.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?