Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

37: Secrets Revealed

Dodoria is op de terugweg naar Frieza. Zonder scouter merkt hij echter andere energiebronnen nauwelijks op. Dan wordt hij plotseling uit de lucht geplukt en het water ingeduwd. Het is Vegeta. Vegeta heeft de laatste scouter op Namek. Dodoria zegt dat als Vegeta de scouter aan hem geeft dat hij Vegeta dan zal sparen. Lachend vertrapt Vegeta de scouter en zegt dat hij de scouter niet meer nodig heeft. Toen hij op Aarde was heeft hij de techniek geleerd om power levels te voelen.

Dodoria wordt hierom ontzettend kwaad om en valt Vegeta aan, maar Vegeta is gewoon veel sterker. Dodoria probeert een zeer krachtige aanval, maar Vegeta heeft nog geen schrammetje. Vegeta houdt Dodoria vervolgens in een houtgreep en Dodoria kan niet loskomen. Dodoria probeert een deal te sluiten met Vegeta. Dodoria zal vertellen wat er met Planet Vegeta is gebeurd in ruil voor zijn vrijheid.

Dodoria vertelt dat de Saiyans een gevaar voor Frieza vormden, en die wilde dus van de Saiyans af. Hij vernietigde Planet Vegeta, maar hij deed dat terwijl Vegeta weg was. Nu denkt Dodoria te mogen vertrekken, maar Vegeta houdt zich niet aan de afspraak en vermoordt Dodoria.

Vegeta vliegt verder en kijkt met zijn nieuwe gave of hij andere power levels voelt. Hij voelt een zwak signaal en vliegt erop af. Krillin en Gohan voelen dat er iemand aankomt en schuilen snel. Even later zien ze dat Vegeta voorbij komt vliegen! Vegeta concentreert zich opnieuw en voelt opnieuw waar Krillin, Gohan en Dende zich bevinden. Gohan en Krillin besluiten dat ze zich moeten verdedigen, ook al hebben ze waarschijnlijk geen schijn van kans. Op dat moment komt er vlak naast hen een superwalvis uit het water en dat is hun redding! Want Vegeta denkt dat hij de walvis had gevoeld en hij vertrekt weer.

Gohan, Krillin en Dende gaan verder op zoek naar Bulma en ze vinden haar. Bulma heeft al contact gehad met haar vader, Dr. Brief. Ze vertelt dat Goku weer beter is en inmiddels is hij al onderweg naar Namek en zal daar over zes dagen aankomen. Krillin en Gohan zijn hartstikke blij, want nu hebben ze toch nog een kans. Komt Goku voordat ze gevonden worden door Vegeta, Frieza of zijn handlangers?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?