Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

38: A Collision Course

Goku is aan het trainen. Plots gaat er een soort wekker af en komt er een tv naar beneden. De tv gaat aan en Goku ziet Bulma's vader. Hij zegt dat er een scheur in het metaal van het schip zit en dat hij daardoor uit de koers zal raken. Goku zal het moeten repareren. Goku trekt een ruimtepak aan en gaat naar buiten. Hij valt en vliegt de ruimte in, maar via een touw waar hij aan vast zit kan hij zich weer terug trekken. Door middel van magneten in de schoenen van het pak is Goku in staat op het schip te lopen. Hij ziet het gat en repareert het met superlijm. Bulma's vader zegt dat hij snel naar binnen moet om de koers te veranderen, want hij gaat nu recht op een grote ster, genaamd Alfa HZ, af. Goku raakt een beetje in paniek en stapt per ongeluk op wat lijm die op het schip zit. Hij zit vast en stapt nu ook nog met zijn andere voet in wat lijm. Hij ziet de ster steeds dichterbij komen en hij krijgt het al warm van de vuurzee op de ster. Het lukt hem niet om los te komen, maar met een Kaio-Ken keer 10, die Goku richting de ster schiet, lukt het hem om de koers te veranderen. Maar het is nog niet helemaal de goede koers, dus vuurt Goku nog een Kaio-Ken keer 20 af. Nu vliegt Goku ver weg van de ster en gaat weer richting Namek.

Ondertussen voelt Vegeta dat er ergens een dragon ball in de buurt ligt en gaat er op af. Hij landt in een Namek dorpje. De Nameks kijken allemaal naar Vegeta en de oudste vraagt wat hij wil. Vegeta zegt dat hij komt voor de dragon ball. De oudste zegt dat hij hem niet krijgt. Vegeta schiet een klein energie bolletje af op de oudste, maar snel springt er een andere Namek voor, die daarna op de grond valt. De Nameks worden een beetje bang, maar zijn ook boos omdat Vegeta hun vriend heeft verwond. Vegeta lacht alleen maar.

Gohan en Krillin zijn aan het eten. Dende zit voor zijn bord, maar neemt geen hap. Hij zegt dat Nameks alleen water drinken. Krillin zegt dat hij gezien had dat de Nameks groente verbouwen. Dende zegt dat dat Adjasa planten zijn. Vroeger was het prachtig op Namek en er waren veel Adjasa planten. Toen kwam er een grote storm, die het klimaat veranderde. Bijna alle Adjasa planten en Nameks waren gedood. Guru, de oudste Namek, was de enige overlevende en zegt dat de Adjasa planten prachtig waren. Daarom verbouwen de Nameks ze nu, zodat Namek misschien ooit weer eens zo prachtig wordt als voor de grote storm.

De Nameks laden zich op en schieten op Vegeta. Er ontstaat een krater en de rook trekt op. Vegeta is nergens te bekennen en de Nameks zijn blij. Maar dan vliegt er een grote rots uit de aarde. In de lucht spat hij uit elkaar en Vegeta komt eruit tevoorschijn. Een Namek wordt woest en schiet met al zijn kracht op Vegeta. Deze schiet terug en zijn straal is een stuk sterker. De Namek valt op de grond.

Krillin en Gohan zien de lucht in de verte donkerder worden en voelen dat de energie er afneemt. Dat moet Vegeta zijn. Bulma zegt dat ze een dragon ball moeten zoeken en die moeten verstoppen, zodat de anderen geen wens kunnen doen.

Vegeta loopt richting een gebouwtje waar hij denkt dat de dragon ball in verborgen ligt. De oudste zegt stop, maar Vegeta schiet hem naar de andere dimensie. Hij pakt de dragon ball en gooit hem in het nabijgelegen meer, zodat Frieza hem niet kan vinden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?