Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

39: Stay Away From Frieza

Zarbon zegt tegen een onderdaan van Frieza dat hij moet gaan kijken of er nog ergens Namek dorpen zijn. Frieza gaat met zijn dragon balls naar zijn schip.

Krillin legt Dende uit waarom ze op Namek zijn. Hij zegt dat hun vrienden naar de andere dimensie zijn gegaan tijdens een groot gevecht en dat de dragon balls op aarde ook niet meer bestaan. Ze willen met de dragon balls van Namek hun vrienden en de dragon balls terugwensen. Dende zegt dat ze naar de oudste Namek, Guru, moeten gaan. Hij is de enige overlevende van de klimaatverandering. Hij heeft als een gek kinderen gekregen om de Nameks voort te laten bestaan. Dende is zijn 108e kind. Er zijn alleen mannelijke Nameks en baby Nameks komen uit eieren. Guru heeft een van de dragon balls in zijn bezit. Hij moet snel gewaarschuwd worden dat Vegeta eraan komt. Krillin en Dende gaan en Gohan en Bulma blijven achter. Anders zou Vegeta hun power level waarnemen en zijn ze er geweest. Krillin denkt bij zichzelf "Was Goku nou maar hier. En dan nog, misschien is hij niet sterk genoeg."

Goku is aan het trainen en wordt plots geroepen door King Kai. King Kai zegt dat hij gasten heeft en het zijn niet zomaar wat gasten. Ze hebben de Snake Way nog sneller afgelegd dan Goku en ze zijn met z'n vieren. Het zijn Piccolo, Chiaotzu, Tien en Yamcha. Yamcha legt zijn hand op de schouder van King Kai en praat met Goku. Goku zegt dat Vegeta op Namek is. En er is ook nog een sterkere kracht! King Kai schrikt en vraagt of het niet toevallig Frieza is. Goku weet het niet. King Kai gaat snel met zijn voelsprieten signalen opvangen van Namek en schrikt zich wezenloos: het is Frieza, de sterkste en wreedste strijder die er is. Hij zegt Goku zeer nadrukkelijk dat hij nooit in de buurt van Frieza moet komen en dat Goku's power level niet eens in de buurt van die van Frieza komt. Piccolo legt zijn hand op King Kai's schouder en zegt Goku dat hij moet doen wat hij moet doen om hen terug te wensen. King Kai schreeuwt tegen Goku: "Nee!" Goku belooft dat hij het niet zal doen en ook Piccolo doet dat maar om van het gezeur af te zijn. Ze willen nu gaan trainen en hun eerste opdracht is om King Kai aan het lachen te maken. Yamcha en Chiaotzu lukt het meteen, maar Tien heeft meer moeite. Uiteindelijk lukt het hem toch. Piccolo vindt het maar onzin en doet niet mee.

Krillin en Dende voelen plots Vegeta aan komen en schuilen achter een rots. Opeens gaat Vegeta een andere kant op. Krillin vraagt zich af wat hij gaat doen. Vegeta voelde dat Zarbon in de buurt is en vliegt erop af.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?