Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

40: Zarbon Transformed

King Kai roept Bubbles. Hij zegt dat de eerste opdracht is om Bubbles te vangen. Goku heeft er drie weken over gedaan! Bubbles rent weg en Chiaotzu, Tien en Yamcha gaan erachter aan. Na een paar seconden komt Piccolo al aan met Bubbles in zijn hand, maar King Kai zegt dat hij donders goed wist dat hij niet mee mocht doen.

Zarbon en Vegeta komen elkaar tegen. Vegeta zegt dat hij Dodoria uit de weg heeft geruimd en dat Zarbon nu aan de beurt is. Hij daagt hem nog wat uit en dan begint het gevecht. Vegeta gaat snel achter Zarbon en slaat. Zarbon blokt zijn slag, maar Vegeta pakt zijn arm en slingert hem de lucht in. Zarbon vuurt een energie straal af op Vegeta. Vegeta slaat de straal weg. Zarbon wil Vegeta snel schoppen, maar hij schopt mis. Vegeta schopt wel raak tegen Zarbon, die naar beneden vliegt. Zarbon komt goed terecht en staat rechtop. Hij kijkt snel waar Vegeta is, maar deze is inmiddels snel achter hem gekomen. Hij schopt Zarbon in zijn rug en die valt hard op de grond. Zarbon begint te lachen en zegt dat Vegeta best wel goed is, maar niet goed genoeg. Zarbon verandert in een lelijk monster en rent op Vegeta af. Hij slaat hem op de grond. Zarbon vliegt naar Vegeta en geeft hem een knietje. Hij slaat hem dwars door een grote rots heen.

Dende zegt dat tegen Krillin dat er op Namek twee zonnen zijn, zodat het nooit nacht is.

Goku is aan het trainen met 50 keer de zwaartekracht en denkt dat hij nu wel net zo sterk is als Vegeta. Maar dan denkt hij aan wat Piccolo en King Kai hadden gezegd over Frieza, en hij besluit weer hard verder te trainen.

Chiaotzu, Tien en Yamcha rennen nog steeds achter Bubbles aan. Piccolo is aan het mediteren.

Vegeta en Zarbon schoppen en slaan op elkaar en Zarbon is de eerste die raakt. Daarna schiet hij nog een energie bal af. De energie bal beukt tegen de buik van Vegeta en sleurt hem mee naar beneden. Het lukt Vegeta om onder de bal uit te komen en ook om het daarop volgende spervuur van Zarbon te ontwijken. Hij schiet terug, maar Zarbon slaat de energie straal van zich af. Hij schiet nog een keer op Vegeta en raakt dit keer. Snel geeft hij hem er nog een knietje achterna. Hij pakt Vegeta beet, maar Vegeta komt los door een paar elleboogjes te geven. Zarbon pakt Vegeta opnieuw beet, dit keer beter, en vliegt recht op de grond af. Vlak voor de grond laat hij los en Vegeta stort neer. Zarbon blaast een nabijgelegen dam op en het dal waarin Vegeta ligt loopt vol met water. Zarbon kijkt nog een tijdje toe, maar Vegeta is nog steeds niet bovengekomen. Dan gaat Zarbon weg. Is dit het einde van Vegeta?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?