Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

41: The Eldest Namek

Krillin en Dende komen aan bij het gebouw waarin Guru is. Als ze geland zijn naast het gebouw gaat er een deur open. Er komt een Namek naar buiten die heel veel op Piccolo lijkt qua uiterlijk. Zijn naam is Nail en hij zegt dat Guru niet lang meer te leven heeft. Daarom blijven ze gewoon in dit gebouw. Nail zal Guru tot het bittere einde beschermen. Dan gaan Nail, Krillin en Dende naar binnen en met een soort liftje komen ze in een kamer waar Guru zit op een grote troon. Guru is een reusachtige Namek en Krillin schrikt ervan. Guru vraagt aan Krillin of hij iets voor hem kan doen, want hij heeft tenslotte Dende geholpen.

Op het meer waar Vegeta op de bodem ligt zwemt een grote vogel. Opeens wordt de vogel door een hand naar beneden getrokken. Even later komt Vegeta aan de kant boven water en hapt naar adem. Hij is helemaal afgemat en krabbelt zich met moeite aan de kant.

Guru zegt tegen Krillin dat de voor de Nameks de dragon balls staan voor wijsheid en macht, maar voor Frieza staan ze voor hebzucht. Krillin zegt dat hij ook probeert alle dragon balls te verzamelen om zijn vrienden terug te kunnen wensen. Hij zegt dat er op aarde ook dragon balls waren, maar dat die nu verdwenen zijn. Guru vraagt hoe het kan dat er op aarde ook dragon balls waren. Hij vraagt Krillin dichterbij te komen, en legt zijn hand op zijn hoofd. Nu ziet hij dat Kami als kleine jongen naar de aarde is gevlogen tijdens de grote storm, en dat hij op een dag al het slechte uit hem scheidde. De slechte helft kennen wij als Piccolo en de goede als Kami. Kami maakte de dragon balls. Guru zegt tegen Krillin dat hij een goed hart heeft en geeft hem de dragon ball die boven op de troon van Guru lag. Krillin is verschrikkelijk blij. Guru waarschuwt hem wel dat hij (Guru dus) nog maar een paar dagen te leven heeft. Krillin en de anderen zullen dus op moeten schieten om de dragon balls te verzamelen en een wens te doen, want als Guru dood is, zijn de dragon balls ook verdwenen. Dat zou betekenen dat ze hun vrienden niet kunnen terugwensen. Guru legt nog een keer zijn hand op Krillin's hoofd, en zegt dat hij de verborgen krachten van Krillin tevoorschijn zal laten komen. Krillin voelt zijn nieuwe krachten door zijn lichaam stromen en is nu veel sterker en sneller. Hij vraagt of Guru dit bij iedereen kan doen. Guru zegt dat hij dat inderdaad kan, als je maar die verborgen krachten hebt. Krillin zegt dat hij Gohan zal gaan halen.

Inmiddels ziet een handlanger van Frieza een volkomen vernietigd dorp. Hij vraagt zich af wie dat gedaan zou hebben. Dan ziet hij ergens een zwaargewonde Namek kruipen. Hij gaat er naar toe en vraagt hem wie dit gedaan heeft. De Namek antwoordt dat het een Saiyan was, en de handlanger van Frieza begrijpt dat het Vegeta moet zijn geweest. Hij schiet de Namek dood en vliegt terug naar Frieza. Zarbon is ook terug gegaan naar Frieza en zegt dat hij Vegeta heeft verslagen. Hij is waarschijnlijk dood en zo niet dan is hij lange tijd niet meer in staat te vechten. Frieza geeft hem stank voor dank, omdat hij niet zeker weet of Vegeta dood is.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?