Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

42: Get Vegeta!

De handlanger van Frieza komt binnen en zegt dat hij een vernietigd Namek dorp heeft gevonden. Hij zegt dat Vegeta het vernietigd had. Frieza is boos omdat hij gevlucht is als een bange wezel en schiet zijn handlanger naar een andere dimensie met zijn ooglasers. Hij zegt tegen Zarbon dat hem hetzelfde lot staat te wachten als hij niet snel Vegeta levend terugbrengt, zodat deze kan vertellen waar hij de dragon ball verstopt heeft. Frieza zegt dat de Saiyans steeds sterker worden en dat als het zo door gaat ze zijn aartsvijanden zullen worden. Hij kan ze maar beter gelijk uitschakelen. Frieza roept Apu, één van zijn handlangers, en vraagt hem of hij de Ginyu's kan oproepen. Zarbon begrijpt dat het menens is met Frieza en gaat er snel vandoor. Even later ziet hij Vegeta uitgeput aan de kant van het meer liggen. Hij neemt hem mee terug naar het schip van Frieza en stopt hem in een helingsmachine.

Bulma ziet inmiddels op haar dragonradar dat er een dragon ball recht op haar af komt. Dat moet Krillin zijn die een dragon ball gekregen heeft van Guru! Opeens ziet ze dat er nog een andere dragon ball ergens apart ligt. Hij ligt ergens in de buurt waar Vegeta pas geleden al die Nameks had uitgeroeid! Hij zal hem vast niet hebben kunnen vinden! Gohan neemt de dragonradar mee en gaat er snel van door om de dragon ball te gaan halen.

Goku is nog steeds aan het trainen met 50 keer de zwaartekracht.

Yamcha, Chiaotzu en Tien hebben nog steeds Bubbles niet kunnen vangen. Piccolo vraagt King Kai wanneer de echte training nu eens begint, want hij vindt dit grote onzin. King Kai zegt dat Piccolo hetzelfde moet doen als de anderen. King Kai roept dat er eten is en Yamcha, Chiaotzu en Tien vallen aan. Nu ze hun buikje vol hebben gegeten, gaan ze weer verder. Het lukt hen nu allemaal om Bubbles te pakken te krijgen. King Kai feliciteert hen en roept Gregory. Het legt uit dat hun volgende taak is om met een grote hamer Gregory op zijn kop te slaan. Yamcha wil dat eventjes doen, maar het gewicht van de hamer valt hem toch wat tegen. En Gregory is ook heel snel! King Kai ziet Piccolo ergens staan en vraagt of hij mee doet. Piccolo weigert, hij zal zichzelf wel trainen. King Kai praat in zichzelf dat Piccolo in strijd is met het kwaad in zijn hart. Als hij dat nu los zou kunnen krijgen zou Piccolo nog veel sterker zijn. Maar King Kai weet niet hoe.

Inmiddels vraagt Zarbon aan Apu hoe het is met Vegeta. Die zegt dat het niet zo goed gaat: z'n polsslag gaat naar beneden. Misschien komt hij er niet bovenop. Zarbon dreigt dat Apu maar zijn uiterste best moet doen. Inmiddels is King Kai een middagdutje gaan doen. De jongens zijn nu iets van een uur bezig en het lukt ze nu allemaal om Gregory raak te slaan. Chiaotzu is de laatste en slaat Gregory zo door het raam tegen King Kai aan. Deze schrikt wakker en vindt dat ze het erg snel gedaan hebben. Hij zegt dat hun volgende opdracht worstelen is. Hij bedenkt wie goede tegenstanders voor elkaar zullen zijn, en dan komt Piccolo aanzetten. Hij zegt dat hij wel alleen tegen hen alle drie wil vechten.

Zal Gohan de Dragon Ball vinden voordat Frieza er is? En zal Goku op tijd op Namek arriveren en sterk genoeg zijn?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?