Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

43: Vegeta Revived

Het worstelen begint en Piccolo ontwijkt de slagen van de andere drie strijders. Dan kleeft Chiaotzu zich vast aan zijn rug en geeft hem schokjes. Piccolo heeft pijn en let even niet op. Yamcha en Tien rennen op hem af, maar Piccolo ontwijkt ze en slaat ze tegen hun rug. Dan pakt hij Chiaotzu van zijn rug af en gooit hem weg. Tien en Yamcha gaan weer verder, maar slaan de hele tijd mis. Dan springt Chiaotzu naar Piccolo's been, en Tien slaat hem hard in zijn gezicht. Yamcha slaat hem in zijn maag. Ze vragen of hij al genoeg gehad heeft, maar Piccolo zegt dat hij net in warm begint te draaien. Dan roept King Kai dat ze moeten stoppen voor de lunch. Piccolo gaat niet mee, want hij denkt dat honger een strijder zwak maakt.

Apu zit wat in zichzelf te praten. Hij zegt dat Vegeta een watje is, en lacht hem uit. Maar dan komt Vegeta bij en Apu schrikt zich rot. Vegeta breekt uit de heelmachine en maakt Apu af. Frieza en Zarbon horen het lawaai en rennen snel er naar toe. Wanneer ze zijn gearriveerd zien ze een gat in de wand van het schip en denken dat Vegeta er van door is. Wat ze niet weten is dat hij zich schuil houdt in het schip. Hij lacht dat ze erin zijn getrapt en gaat naar de kamer van Frieza. Daar liggen netjes vijf dragon balls op hem te wachten. Hij laadt zich op en gaat naar een gang die alle kamers van het schip met elkaar verbindt. Hij roept "Zoeken jullie mij?" en vuurt gelijk daarna zijn energie straal af. Frieza en Zarbon kijken op, want ze hoorden Vegeta. Ze rennen naar de kamer van Frieza, maar hebben onderweg veel last van rook en vuur, dat veroorzaakt is door de energiestraal van Vegeta. Vegeta schiet een ruit kapot, gooit alle vijf Dragon Balls ver weg, en gaat er daarna zelf vandoor. Frieza en Zarbon komen net te laat, en tot hun grote schrik zien ze dat de dragon balls verdwenen zijn. Zarbon krijgt de opdracht Vegeta binnen een uur te vinden, anders is hij er geweest. Frieza is heel erg pissig op hem.

Vegeta denkt dat hij maar beter niet weg kan vliegen, omdat ze hem dan zeker zullen zien. Daarom duikt hij in een meer en zwemt een heel stuk naar de overkant. Daar gaat hij weer aan land, en legt de vijf dragon balls netjes bij elkaar. Gohan komt aan bij het vernietigde dorpje, en vindt het allemaal verschrikkelijk wat Vegeta gedaan heeft. Het zoekt wat rond met de dragon radar, en tot zijn verbazing ligt de dragon ball in een meer. Hij duikt naar beneden en neemt de dragon ball mee omhoog. Vegeta voelt plots een hoog power level, maar het is te zwak voor Zarbon. Dan ziet hij dat het Krillin is, met een dragon ball! Hij zet de achtervolging in. Zarbon vlieg wat rond in de hoop Vegeta te vinden. Dan hoort hij plots iets, en ziet Krillin vliegen met vlak daarachter Vegeta. Nu zet ook hij de achtervolging in. Vegeta krijgt snel in de gaten dat Zarbon achter hem vliegt en lacht. Hij zegt dat Saiyans na ieder gevecht sterker worden, en dat Zarbon niet weet waar hij aan begint. Vegeta heeft nu al vijf dragon balls en Gohan en Krillin hebben de andere twee. Zullen ze in staat zijn hun dragon balls te behouden? Of pakt Vegeta ze hardhandig af en wenst hij onsterfelijkheid?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?