Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

44: A Heavy Burden

Goku is moe van het trainen. Hij heeft net duizend buikspieroefeningen gedaan, ondersteboven aan een touw dat met een zuignap aan het plafond hangt. Maar nu is hij doodmoe, en kan zich niet meer bewegen. Plots hoort hij de stem van de vader van Bulma. Hij zegt dat Goku gek is, omdat hij met 100 keer de zwaartekracht traint. Goku zegt dat hij zich vergist en dat het 50 keer de zwaartekracht is. Maar dan ziet hij ook dat de gravitron (zo heet het apparaat dat de zwaartekracht regelt) op 100 staat. Bulma's vader zegt dat het komt doordat het schip in een magnetische storm zit, en dat dat ongeveer een uur zal duren. Goku moet dus nog even volhouden.

Krillin landt bij Bulma met zijn dragon ball. Hij vraagt of Gohan er is, maar Bulma zegt dat hij ook een dragon ball is gaan halen. Dan zien ze plotseling Vegeta komen. Vegeta eist de dragon ball, maar Krillin wil hem niet geven. Dan komt Zarbon, en Bulma vindt hem er leuk uit zien. Ze denkt dat hij hen komt redden. Krillin zegt dat ze niet goed wijs is. Zarbon vraagt aan Vegeta wat hij gedaan heeft met de dragon balls. Vegeta spot er mee en zegt dat hij ze is verloren. Hij daagt Zarbon uit en zegt dat hij wel moet transformeren om hem te verslaan. Zarbon wordt boos en valt aan. Vegeta vliegt omhoog en Zarbon gaat er achteraan. Vegeta schiet op Zarbon, maar deze ontwijkt het. Hij schiet nu een energiestraal naar Vegeta, maar deze vuurt ook een energiestraal af, zodat de energiestraal van Zarbon teniet gedaan wordt. Krillin en Bulma willen er snel tussenuit knijpen, maar Vegeta steekt er een stokje voor door ze te bekogelen met energieballen. Zarbon schiet nog eens op Vegeta, en Vegeta vliegt snel omhoog en trapt Zarbon naar beneden. Zarbon denkt aan wat Frieza tegen hem had gezegd. Ook vindt hij Vegeta sterker dan eerst. Hij besluit zich te transformeren en Bulma is gelijk van haar droom afgeholpen nu ze de andere kant van Zarbon heeft gezien. Gohan is inmiddels op de terugweg en ziet het vuurwerk dat Vegeta en Zarbon veroorzaken. Hij hoopt dat alles in orde is met Bulma.

Goku probeert zich los te maken van het touw door een kamehameha af te vuren richting de zuignap, maar doordat de zwaartekracht zo groot is valt deze weer naar beneden. Goku kan hem nog net ontwijken. Nu slingert hij heen en weer, en hij gaat steeds harder. Na een tijdje lukt het hem om bij de machine te komen, en hij slaat met zijn hand op het controle paneel, en valt dan op de grond. Hij probeert op te staan, maar het lukt niet, want hij heeft de zwaartekracht per ongeluk ingesteld op 100 keer zo groot. Met veel moeite kruipt hij stukje voor stukje richting de machine en het lukt hem om met zijn kin een knop in te drukken, waarna de zwaartekracht weer normaal wordt.

Zarbon vuurt een energiebal op Vegeta af. Vegeta ontwijkt hem en pakt snel wat zand van de grond. Hij vliegt omhoog en Zarbon gaat er achteraan. Vegeta gooit het zand in zijn ogen, en slaat hem in zijn rug, dwars door zijn pantser heen. Daarna slaat hij Zarbon naar beneden en geeft er nog een spervuur van energieballen achteraan. Zarbon is behoorlijk toegetakeld, en zegt dat hij Vegeta af gaat maken. Vegeta lacht. Wie zal er winnen in dit spannende gevecht tussen Zarbon en Vegeta?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?