Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

45: Immortality Denied

Goku kruipt naar zijn zakje met sensu bonen en het lukt hem er één in zijn mond te krijgen. Hij eet de boon op en voelt zich gelijk weer helemaal fit. Zarbon zegt tegen Vegeta dat hij er is geweest. Zarbon rent op Vegeta af en begint te slaan, maar hij mist. Vegeta niet, want hij slaat hard in Zarbons maag, door zijn pantser heen. Zarbon heeft ontzettend veel pijn, en heeft in de gaten dat Vegeta veel sterker is. Hij vraagt nog of ze het niet samen tegen Frieza kunnen opnemen, maar Vegeta is onverbiddelijk. Hij schiet Zarbon recht in een gifmeer. Vegeta draait zich om en vraagt Krillin nogmaals om de dragon ball. Krillin weigert weer, maar nadat Vegeta zegt dat hij hem en ook Bulma ook in het gifmeer zal gooien geeft hij toe. Hij geeft de dragon ball aan Vegeta, en die vliegt er gelijk vandoor. Bulma vraagt waarom Krillin nou die dragon ball weggaf. Krillin zegt dat ze geen schijn van kans hadden gehad tegen Vegeta, en bovendien heeft Gohan misschien ook nog een dragon ball.

Frieza denkt inmiddels dat Zarbon gefaald heeft, omdat deze nog niet is teruggekeerd. Hij schiet zomaar even één van zijn handlangers naar een andere dimensie. De Ginyu's rennen op de planeet van Frieza naar hun ruimte capsules om te beginnen aan de tocht naar Namek. King Kai voelt dat de Ginyu Force onderweg is naar Namek en zegt tegen de anderen dat ze het goed getrainde privé legertje van Frieza zijn. Veel planeten zijn compleet verwoest, en King Kai is één van de weinigen die weet dat het werk was van de Ginyu Force. Yamcha lacht, en zegt dat ze met de training van King Kai die lui wel even in de pan zullen hakken. Maar King Kai zegt dat ieder van deze mannen vijf keer zo sterk is als Goku!

Gohan voelt plots dat Vegeta eraan komt vliegen. Hij schuilt snel achter een rots en bidt dat Vegeta door vliegt. Maar Vegeta voelt ook dat er iemand in de buurt is en blijft wat rond kijken. Hij zegt dat wie er ook zit tevoorschijn moet komen. Gohan blijft zitten, maar dan laadt Vegeta zich op om de hele boel te vernietigen. Gohan zegt gauw dat Vegeta moet stoppen. Hij komt tevoorschijn en laat de dragon ball liggen, in de hoop dat Vegeta hem niet ziet. Vegeta gaat naar Gohan toe, en Gohan ziet de dragon ball die Vegeta heeft. Hij vraagt hoe hij daar aan komt, en Vegeta zegt dat hij die van Krillin en Bulma heeft gekregen. Vegeta ziet de dragon radar in Gohans hand en vraagt wat het is. Gohan zegt dat het een horloge is. Vegeta legt zijn hand op Gohans hoofd en zegt dat ze bijna een soort broertjes zijn die op elkaar moeten passen. Maar dan geeft hij plots een hard knietje in Gohans maag, en vliegt weg. Gohan heeft even pijn, maar barst daarna in lachen uit, want Vegeta heeft de dragon ball niet gezien. Gohan vliegt snel naar Krillin en Bulma. Hij vertelt zijn verhaal over Vegeta en Krillin zegt dat hij een geluksvogel is. Maar ze moeten wel snel weg, anders komt Vegeta hen gegarandeerd nog een keer opzoeken.

Vegeta is inmiddels aangekomen bij het meer waar hij eerst de dragon ball had ingegooid, en wil hem op gaan duiken. Hij zoekt een tijdje maar kan hem niet vinden. Dan heeft hij door dat hij een grote fout heeft gemaakt, en dat Gohan de dragon ball heeft. En dat horloge was een dragon radar! Hij is razend en vliegt het water uit richting de grot waar Krillin en Bulma zaten. Vegeta is nu wel heel erg woest! Hopelijk zijn Gohan, Krillin en Bulma op tijd weg, anders loopt het niet goed met hen af!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?