Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

46: Big Trouble for Bulma

Vegeta is razend dat Gohan een dragon ball heeft gestolen. Maar hij kan hem nergens vinden. Krillin, Gohan en Bulma zijn naar een andere schuilplaats gegaan. Krillin wil eerst nog met Gohan naar Guru gaan, maar Bulma vindt dat in eerste instantie niet goed. Maar even later stemt Bulma toch toe.

Als Krillin en Gohan weg zijn valt Bulma in slaap en ze krijgt een nachtmerrie. Ze droomt dat Vegeta haar vindt en dat hij vraagt waar de dragon ball is. Bulma zegt waar de dragon ball is, maar Vegeta gelooft Bulma niet en probeert haar te vernietigen. Op dat moment schrikt Bulma wakker.

Doordat er allerlei dingen op Namek neerstorten valt de dragon ball in het water en zinkt naar beneden. Bulma kijkt op de dragonradar en ziet dat de dragon ball beweegt. Ze denkt dat Vegeta de dragon ball heeft. Ze gaat echter toch op onderzoek uit in een kleine onderzeeŽr. Eenmaal in de zee aangekomen ziet ze een enorm zeemonster. Ze ziet ook de dragon ball die in de stekels van het zeemonster zit. Ze schiet een raket af waardoor het monster wegzwemt en de dragon ball uit zijn stekels valt.

Bulma wil vervolgens de dragon ball pakken maar dan valt haar oog op een enorme parel. Bulma probeert de parel te pakken, maar plotseling gaat de oester naar beneden. Een groot gat wordt zichtbaar en Bulma wordt door de stroming naar beneden gesleurd. Ze ziet de dragon ball weer, die tussen allerlei parels zit! Maar die parels zitten vast op het achterwerk van weer een ander monster, een reusachtige krab. De krab probeert haar te verpletteren. Bulma pakt snel haar reservecapsule. Dan ziet ze dat het geen parels zijn maar eitjes. De reusachtige krab verdedigt alleen maar haar eitjes.

Een enorme rotspilaar valt naar beneden, recht op de krab af. Bulma steekt er een stokje voor en houdt de rotspilaar tegen. Ze slaagt er in om de dragon ball pakken. Als Bulma weer boven is komen er twee handlangers van Frieza aan. Ze willen natuurlijk de dragon ball. Ondertussen gaat Goku in zijn ruimteschip gewoon door met trainen en over twee dagen is hij op Namek!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?