Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

47: Scramble for the Dragon Balls

Twee handlangers van Frieza zijn naar Bulma gekomen. Ze pakken de dragon ball die Bulma vast heeft af en dwingen haar om te zeggen waar de andere dragon balls zijn. Bulma zegt dat ze dat niet weet, maar de mannen geloven haar niet en nemen haar mee. Terwijl Bulma wordt meegenomen denkt ze terug aan de tijd toen ze nog klein was en ze Goku en de rest ontmoette.

Bulma's verdriet slaat plotseling om in woede en ze bijt zo hard ze kan in de hand van het wezen dat haar draagt. Die laat Bulma vervolgens los en Bulma tuimelt met de snelheid van een straaljager naar beneden. Maar ze wordt nog net opgepakt door de andere handlangers van Frieza. Ze landen even verderop. Dan praten de twee mannen met elkaar en Bulma kan ze duidelijk verstaan. Bulma hoort dat de twee weten niet waarom de dragon balls zo belangrijk zijn voor Frieza. Bulma vertelt wat de dragon balls kunnen doen en de mannen vinden het wel interessant wat Bulma zegt. Machtiger worden dan Frieza lijkt hen wel leuk. Ze nemen Bulma, die gehoopt had dat ze haar zouden laten gaan, weer mee.

Bulma moet de weg wijzen en ze vertelt dat de dragon balls onder water ligt op de plek waar de mannen haar hadden gevonden. Bulma moet weer mee met haar onderzeeŽr en ze gaan naar de plek waar de reuzenkrab woont die ze eerder had ontmoet. Bulma wijst de dragon balls aan, maar dat zijn eigenlijk de eieren met krabbetjes erin. Een van de mannen probeert een zogenaamde dragon ball te pakken, maar die zit muurvast. De andere man gaat helpen en legt de dragon ball die hij vast heeft weg. Bulma ziet dit en pakt stiekem de dragon ball en ze doet de lichten uit die aan haar voertuig zitten. Ze begint te lachen en de mannen krijgen door ze bedrogen zijn.

Bulma zwemt snel naar het wateroppervlak, klimt aan wal en stapt uit haar vaartuig. De twee mannen komen een fractie van een seconde later het water uit en Bulma schrikt zich lam. Maar moeder krab komt ook naar boven, grijpt de twee mannen en ze trekt ze het water in. Dat is het einde van de twee mannen. Bulma zakt in elkaar en vraagt zich af waar Krillin en Gohan blijven. Gohan en Krillin hebben even een pauze genomen om uit te rusten, maar ze vervolgen daarna hun reis naar Guru snel. Terwijl ze verder reizen voelt Vegeta dat ze voorbij vliegen en voelt ook dat ze een dragon ball hebben.

Ondertussen is Goku nog steeds aan het trainen, maar de Ginyu Force komt er nu ook aan! Kunnen Gohan en Krillin op tijd bij Guru komen? Of worden ze nog gepakt door Vegeta? En hoe sterk is de Ginyu Force?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?