Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

48: Arrival of the Ginyu Force

Gohan en Krillin zijn nog steeds op weg naar Guru. Guru had aan Krillin verteld dat hij een gedeelte van de verborgen krachten van Krillin kon onthullen. Krillin hoopt dat ook Gohan sterker kan worden, anders zullen ze niets tegen Vegeta kunnen beginnen, en al zeker niet tegen Frieza.

Ondertussen is Goku nog steeds aan het trainen. Goku zet de graviton maar weer op normaal zodat hij alvast aan de normale zwaartekracht kan wennen. Namek is namelijk niet ver weg meer. Daarna test hij zijn krachten uit door een steen hard weg te gooien om hem vervolgens weer op te vangen en te verbrijzelen. Conclusie: Goku is supersnel. Goku neemt een bad, neemt wat te drinken en valt daarna in een diepe slaap.

Krillin en Gohan krijgen de berg waar Guru woont al in het zicht. Maar Vegeta zit hen op de hielen. Krillin zegt tegen Gohan dat hij door moet vliegen naar Guru, terwijl hij Vegeta opwacht. Vegeta is in een mum van tijd bij Krillin. Hij vraagt waar Krillin de dragon ball heeft verborgen. Dan voelt Vegeta dat er iets van de berg vandaan komt en gaat erop af.

Guru heeft namelijk gekeken of Gohan een slecht hart heeft, maar Gohan heeft juist een zuiver hart! Dus Guru heeft Gohan's verborgen krachten onthuld en Gohan was sterker geworden. Direct daarna komt Vegeta eraan en Gohan gaan direct op Vegeta af.

Guru voelt dat er een andere machtige kracht naar Namek onderweg is en Dende gaat dit gauw vertellen. Krillin en Gohan denken dat het Goku moet zijn, maar volgens Vegeta kan dat Goku helemaal niet zijn.

Vegeta blijkt gelijk te hebben. Het is de Ginyu Force! De Ginyu Force arriveert bij Frieza. Ze stellen zich voor met het aannemen van een aantal poses: Recoome, Burter, Jeice, Guldo en Captain Ginyu.

Ondertussen hebben Vegeta en Krillin een soort verbond gesloten en ze hebben de dragon ball bij Bulma opgehaald vanwege de benarde situatie. Maar zullen ze de Ginyu Force overwinnen? Wanneer komt Goku nu eens? Of zullen Vegeta, Krillin en de rest zegevieren door de dragon balls op tijd bij elkaar te krijgen?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?