Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

49: Elite Fighters of The Universe... The Ginyu Force

De Ginyu Force is nu op Namek aangekomen. Frieza vertelt wat hun missie is: neem Vegeta levend mee en vernietig de twee aardlingen. En de Ginyu Force vertrekt dus naar Vegeta, Krillin en Gohan. Vegeta, Krillin en Gohan vliegen trouwens snel door om de Ginyu Force voor te zijn en een wens te maken met de dragon balls.

Ondertussen krijgt Goku het bericht dat hij binnen twintig minuten op Namek aankomt. Er is alleen een klein probleempje: Goku slaapt nog. Maar de wekker maakt hem gelukkig wakker. Goku poetst zijn tanden en hij trekt nieuwe kleren aan. Hij kijkt naar buiten en bereidt zich geestelijk voor. Nu is het geen training meer. Alleen het vreemde is is dat hij helemaal niet bang is.

Gohan, Krillin en Vegeta zijn aangekomen bij de andere vijf dragon balls. Krillin wil echter niet zomaar hun dragon ball prijsgeven. Vegeta moet er voor vechten. Maar daarvoor is het al te laat, de Ginyu Force is al aangekomen. Vegeta gooit daarom de dragon ball die hij in zijn handen heeft heel snel en hard weg, zodat de Ginyu Force die eerst moeten gaan zoeken. Helaas is Burter zo snel dat hij in een mum van tijd de dragon ball heeft. Krillin wil de dragon ball die hij heeft vernietigen, maar Guldo heeft hem opeens in zijn handen, hij kan namelijk de tijd stilzetten.

De Ginyu Force beslist dan wie Vegeta voor zijn rekening mag nemen, en dit is Recoome. Captain Ginyu gaat hierna met de dragon balls op weg naar Frieza. Het gevecht begint nu echt. Gohan en Krillin vallen Guldo aan. Maar wat voor trucjes heeft die in petto? En wanneer komt Goku nu eens eindelijk?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?