Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

51: No Refuge from Recoome

Het gevecht tussen Vegeta en Recoome begint. Vegeta valt aan met enorme kracht, maar Recoome blijft ongedeerd (zijn kleren waren wel gescheurd). Nu is het de beurt van Recoome. Een hevig gevecht begint. Na een tijdje gooit Recoome Vegeta de zee in. Vegeta blijft een tijdje onder water. Maar niet lang daarna vliegt Vegeta omhoog naar Recoome, geeft hem een enorme stomp in zijn maag en blijft er op los rammen. Maar dat houdt Recoome niet tegen, want hij pakt Vegeta bij zijn benen vast en gooit hem weer omlaag, ditmaal op de harde vloer.

Vegeta heeft veel gegeven en lijkt aan het eind van zijn krachten te zijn. Recoome stopt echter niet. Krillin vindt dat hij en Gohan Vegeta moeten helpen en dat doen ze. Krillin duwt Recoome weg en Gohan neemt Vegeta mee. Recoome loopt er een gebroken kunstgebit door op.

Recoome laat dit natuurlijk niet op zich zitten en gooit Krillin een eind verderop keihard neer. Krillin blijft daar stil liggen. Dit maakt Gohan enorm kwaad en Gohan valt Recoome aan. Maar Gohan is niet sterk genoeg voor Recoome. Gohan schiet wel een enorme krachtige straal naar Recoome, maar hij houdt die met zijn handen tegen. Burter en Jeice zijn wel onder de indruk dat Gohan zoveel kracht heeft. Maar daaraan heb je niet genoeg. Recoome gooit ook Gohan neer en ook Gohan blijft stil liggen. Nu liggen ze alledrie op de grond, Vegeta, Krillin en Gohan. Kan een van hun het toch nog opbrengen om Recoome te verslaan?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?