Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

54: Ginyu Assault

Burter valt Goku aan, maar alles lijkt hem te missen. Ook Vegeta snapt het niet. Hij is zo snel dat zelfs Saiyan ogen hem niet kunnen zien! Burter en Jeice blijven aanvallen, maar uiteindelijk stoppen ze daar toch maar mee, het heeft geen zin. Ze staan voor Goku en Jeice beveelt hem iets te doen. En dat doet Goku. Hij slaat Jeice in zijn gezicht. Dit was zo snel dat het onmogelijk te ontwijken is. Nu wordt Jeice boos.

Frieza is nog onderweg en is een beetje aan het fantaseren. Geen dood betekent dat er ook geen einde aan zijn roem kan komen!

Dende is bij Guru. Dende is heel bezorgd over hem, maar hij legt uit dat het zijn lot is en dat Dende dat maar moet aanvaarden. Dende loopt naar het raam en vraagt zich af waar Nail blijft.

Burter en Jeice zijn nog steeds Goku aan het testen. Hij beweegt te snel om het te kunnen zien. Iedereen is verbaasd en Gohan vindt het geweldig dat zijn vader een van de sterkste strijders uit het heelal is. Dan meten ze nog een keer zijn power level. Het is 5000! Burter en Jeice staan versteld, maar vallen weer aan. Ze vormen een grote paarse spiraal en sturen die op Goku af. Maar om Goku heen zit een beschermingsschild en als de rook is opgetrokken, is er niets aan hem te zien.

Bulma zit nog steeds in de kloof. Ze baalt enorm en zegt dat ze nog liever tegen Vegeta vecht, dan dat ze in deze kloof moet zitten. Dan volgt er een explosie. Bulma en al haar spullen vliegen de lucht in. Het was een afgedwaalde blast van Burter en Jeice. Nu is ze het zat!

Burter en Jeice zijn radeloos, maar dan komt Jeice met een idee. De Fire Crusher Ball! Ze sturen die naar Goku toe. Hij wil hem natuurlijk ontwijken en dan ketst Burter hem terug naar Goku, zonder dat hij het merkt! Zo gezegd zo gedaan. Jeice maakt het ding en vuurt het af, maar dan gaat het mis. Goku ontwijkt het niet, maar slaat hem af, zodat hij van richting verandert en Burter hem niet kan terugketsen. Dan verdwijnt Goku weer. Burter vraagt waar hij is en Jeice stamelt dat hij achter hem is. Burter vraagt wie hij is en Goku antwoordt dat hij een Saiyan van de aarde is. Burter gelooft het niet. Hij heeft al tegen zoveel Saiyan gevochten, maar geen een was zo sterk als hij. Ze vallen weer aan, maar Goku heeft het er niet moeilijker door. Hij weet Burter bewusteloos op de grond te krijgen. Jeice weet niet wat hij ziet en gaat er vandoor.

Goku zegt dat Recoome en Burter wel een poosje vreemd zullen lopen, maar ze komen er wel weer bovenop. Maar Vegeta denkt er anders over en maakt ze af. Goku wordt boos. Vegeta zegt dat als Goku tien minuten later was gekomen, ze allemaal dood zouden zijn geweest. Een gevecht met Frieza gaat ook tot het einde. Vegeta denkt dat Frieza al een wens heeft gemaakt, maar Krillin legt uit dat dat niet zo is. Er gebeuren dan allemaal vreemde dingen, zoals onweer.

Jeice is ondertussen bij Ginyu. Deze wordt boos omdat hij gevlucht is. Jeice zegt dat hij heel sterk was, maar Ginyu gelooft hem niet. Tegen het leger van Frieza zegt hij dat er vier plaatsen zijn vrijgekomen, dus ze maken allemaal een kans. Maar Jeice zegt dat hij er ook nog is. Hij mag alleen blijven als hij kan laten zien wat een echt lid van de Ginyu Force is. Jeice beveelt het leger de dragon balls te begraven. Captain Ginyu is echt kwaad. Niemand verslaat zomaar zijn Ginyu Force!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?