Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

55: Incredible Force

"Wat moeten ze nu doen", vraagt Goku. "Simpel", antwoordt Vegeta, "gewoon Frieza afmaken". Maar zo simpel is dat niet. Dan voelt Vegeta twee grote krachten naderen. Het zijn Jeice en Captain Ginyu. Dan krijgt Vegeta een idee. Frieza is niet bij het schip, dus de dragon balls zijn onbewaakt. Maar Frieza gaat richting Guru. En als hij die doodmaakt, zijn de dragon balls ook weg!

Dan komen Captain Ginyu en Jeice. Jeice vertelt dat zijn power level heel hoog werd en hij wijst naar Goku. Captain Ginyu schreeuwt dat zelfs een kind dat nog kon zien. En hij is trouwens de eerste Saiyan zonder staart. Krillin en Gohan worden weggestuurd om naar de dragon balls te gaan zoeken. Goku vraagt of Vegeta met hem mee wil vechten. Vegeta gaat akkoord.

Gohan en Krillin zijn weggegaan en Frieza komt steeds dichter bij Guru. Guru heeft het al door dat Frieza komt.

Het gevecht begint. Maar dan gaat Vegeta er ineens vandoor! Goku staat er nu alleen voor. Dan valt Captain Ginyu aan. Goku is opmerkelijk snel, maar Captain Ginyu ook. Jeice kijkt vanaf de zijlijn toe. Dan verdwijnt Captain Ginyu. De grond begint te bewegen. Hij zit onder de grond en ineens komt hij boven. Gelukkig heeft Goku hem op tijd door. Ze blijven elkaar aanvallen en afweren.

Een eind verderop komen twee monsters boven water, maar als ze Vegeta zien naderen, duiken ze onder en kijken ze hem angstig na. Vegeta heeft het makkelijk. Goku maakt korte metten met de overige Ginyu's en die twee ukkies zorgen voor het wachtwoord. Dan kan hij ze dwingen het te vertellen en een wens doen.

Captain Ginyu wil even een korte pauze om zichzelf voor te stellen. Hij voert zijn rare dansje uit en Goku doet mee! Maar hij vindt het tijdverspilling, het heeft geen nut. Captain Ginyu wordt boos en valt aan.

Bulma probeert ondertussen alles weer te repareren. Dan ziet ze dat alle zeven dragon balls bij elkaar zijn en gaat weg om ze te zoeken.

Ginyu blijft aanvallen en Goku heeft het niet echt makkelijk. Nu gaat Jeice zich er ook mee bemoeien en Captain Ginyu weet Goku vast te pakken zodat deze niets meer weet te doen. Ze hebben het voor elkaar, hoe nu?

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?